Antonia şi Vincenzo, decizie neaşteptată în plin divorţ!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
10/04/2015, 10:41
Antonia şi Vincenzo, decizie neaşteptată  în plin divorţ!

Dupa aproape un an in care s-au luptat pentru custodia fiicei lor si pentru divort, Antonia si Vincenzo Castellano au ajuns la un consens, iar CANCAN.ro a aflat toate detaliile despre conditiile puse de fiecare dintre cei doi soti. S-au casatorit in 2010, an in care a venit pe lume si primul lor copil, Maya, iar relatia lor parea a fi una extrem de solida.

Cum nimic nu este vesnic, in 2013, Antonia si Vincenzo Castellano si-au spus adio, fara a marturisi care sunt motivele care au produs ruptura. Inca de pe atunci se zvonea ca artista ar avea o relatie cu Alex Velea, insa aceasta a recunoscut acest lucru de abia in vara anului trecut, atunci cand a anuntat si ca este insarcinata.

Desi a devenit mama pentru a doua oara si marturiseste ca isi doreste sa devina sotia lui Velea, Antonia este si acum o femeie casatorita. Astfel, ea si Vincenzo se lupta de mai bine de un an pentru custodia Mayei(5 ani), dar si pentru felul in care vor divorta. Astfel, cantareata a cerut ca divortul sa fie din culpa comuna, in timp ce sotul ei a cerut ca in acte ea sa fie singura vinovata.

Vor divorta de comun acord!

De asemena, Antonia vrea ca micuta sa locuieasca in Romania, lucru de care Vincenzo nici macar nu vrea sa auda. Familia Castellano sustine ca Maya a crescut inca de mica in Italia,ca nu cunoaste prea bine limba romana si ca ar fi un soc prea mare pentru ea sa ii fie schimbat in totalitate domiciliul si conditiile de trai. Dupa nenumarate termene la judecatorie, Vincenzo a decis sa accepte o parte din conditiile Antoniei si sa puna capat acestui razboi, dorind, astfel, ca fiica lui sa nu mai sufere:

„La ultima vizita in Romania, clientul meu a sunat-o pe Antonia si au stat de vorba, s-au inteles. Vor divorta de comun acord si vor avea custodie comuna. Vincenzo a acceptat cu acest lucru pentru ca isi doreste ca fiica lui sa aiba o viata linistita. Maya este crescuta de matusa ei, de tata, care ii dedica cea mai mare parte a timpului, dar si de bunici, care o iubesc extrem de mult. Este normal ca fetitei sa ii fie dor de mama ei. De altfel, Vincenzo nu are nimic impotriva ca Maya sa stea in vacante si in tara cu mama ei. Insa, pana acum, acest lucru nu a fost posibil pentru ca micutei i-a expirat cartea de identitate, iar pentru eliberarea uneia noi, este necesara prezenta ambilor parinti.Pana acum, Antonia nu a putut sa calatoreasca in Italia, avand in vedere ca de abia a nascut. Insa, pe viitor, acest lucru se va rezolva. Fetita va locui in Italia in continuare, insa mama ei va putea veni sa o viziteze oricand doreste. Clientul meu chiar isi doreste ca Antonia si Maya sa aiba o relatie extrem de apropiata, pentru ca asa este normal”, a declarat Anca Andrei, avocata familiei Castellano, pentru CANCAN.ro.

Citeşte mai mult pe www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×