Antonia pleaca în Italia! Sfîrşit de poveste! S-a întîmplat ceea ce mulţi bănuiau!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
03/02/2016, 17:20
Antonia pleaca în Italia! Sfîrşit de poveste! S-a întîmplat ceea ce mulţi bănuiau! GALERIE FOTO

Antonia si Alex Velea incep sa-si piarda rabdarea, caci au asteptat luni de zile pentru ca ancheta cu privire la custodia fiicei vedetei tv sa se termine, insa autoritatile de peste hotare se misca foarte greu. In acest caz, artista a luat o decizie.

Cantareata nu mai suporta asteptarea. Vrea ca Dominic sa fie botezat si trecut pe numele tatului sau, adica Alex Velea. De asemenea, Antonia isi doreste sa se vada divortata, pentru a-si uni destinul cu al iubitului ei. Un singur lucru sta in calea fericirii celor doi, ancheta sociala inceputa in Italia pentru a definitiva procesul pentru custodia Mayei, fiica artistei cu Vincenzo Castellano, primul ei sot. CANCAN.ro a stat de vorba cu avocatul Antoniei, care a marturisit ca daca saptamana aceasta nu vor primi niciun raspuns din partea oficialilor, in cazul asta vor pleca in Italia, pentru a cere explicatii.

61750802

Antonia si Alex Velea considera ca sunt …perfecti impreuna 

„In fiecare saptamana ne spun ca ne vor da rezultatul anchetei si ca terminam procesul legat de custodie si asa si divortul, insa niciodata nu se termina. Sunt deja luni bune. Nu intelegem de ce se intarzie atat de mult. Se misca foarte greu. Oricum, daca nu se intampla ceva zilele astea, in cazul asta ne vom duce noi in Italia sa grabim lucrurile.”, a declarat Ion Todan, pentru CANCAN.ro, site-ul numarul din Romania. Antonia este fericita langa Alex Velea si asteapta momentul in care va fi casatorita cu acte in regula cu artistul, insa s-a inarmat cu rabdare. ” Ne dorim o casatorie, insa trebuie sa asteptam, nu avem ce sa facem. Noi suntem bine, ne-am intors si din vacanta, Cu Vincenzo toate sunt ok.”, a declarat Antonia, pentru CANCAN.ro.

61561678

Sursa: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×