Antonia, însărcinată din nou?! Fanii au văzut detaliul și au asaltat-o cu felicitări!

Claudiu Ilie   
în Antonia
06/09/2018, 12:03
Antonia, însărcinată din nou?! Fanii au văzut detaliul și au asaltat-o cu felicitări! GALERIE FOTO
Antonia pare ca este insarcinata cu al 4-lea copil, dupa cum se vede intr-o fotografie postata pe Internet

Antonia ar putea fi însărcinată cu cel de-al patrulea copil! Frumoasa cântăreață și iubitul ei, Alex Velea, și-au trimis niște mesaje cu sibînțeles pe o rețea de socializare, imediat după ce au nășit un cuplu de prieteni. Chiar în poza de la nunta respectivă, nășica Antonia și-a șocat audiența.

Frumoasa brunetă a purtat două ținute. În cea de-a doua rochie, Antonia a afișat o burtică de gravidă. Fanii au observat imediat detaliul surpriză din respectivele fotografii și au luat-o imediat la întrebări pe cântăreață. Mulți dintre aceștia s-au grăbit chiar să îi felicite pentru viitorul bebeluș.

Citește și Antonia, goală în pat! Imaginile care i-au făcut pe fani să suspine

Citește și Cum a ajuns să arate acum Ana Maria, fosta sotie a lui Alex Velea! Au trecut 5 ani de la divorț!

Antonia nu a spus dacă este însărcinată, dar a postat un mesaj sugestiv

“Îți pune burtica în evidență această rochiță. de data aceasta poate va fi fetiță. sarcină ușoară în continuare!”, “Antonia este însărcinată iar?”, “Antonia e enervant de frumoasa… dar tinuta aia e un pic horror. Si papucii din picioare merg perfect ca nasa pe langa Alex Velea care e la 4 ace de sus pana jos. In fine, voua vedetelor va e permis orice ca cica revolutionati moda. In rest sunteti o familie super frumoasa, va potriviti maxim si aveti niste copii minunati. Sa va traiasca copiii si finii sa va bucurati de ei.”, “Frumoși toți! Mai ales băieții”, “Sunteți fantastici de frumoși toti, suflete gingase! Căsnicie super fericita cu multe bucurii si împliniri sa aveți frumosilor! ??” sunt doar câteva dintre comentariile fanilor lăsate pe Internet.

Nici Alex Velea, dar nici Antonia nu au răspuns la mesajele fanilor legate de o posibilă sarcină, dar, fiecare a avut câte o reacție pe Instragram. Artista a urcat pe Instagram Stories un clip scurt cu Alex Velea în timp ce este în lenjeria intimă în camera de hotel, iar pe imagini a scris în limba engleză mesajul: “My baby’s father (n.r.: Tatăl bebelușului meu)”. La rândul lui, cântărețul a postat pe Instagram Stories său un video cu partenera lui de viață, care era tot în lenjerie intimă, iar pe imagini a notat: “My baby’s mother (n.r.: Mama bebelușului meu)”.

Tatăl oficial al fiilor săi, după aproape 4 ani

A durat ceva, dar Alex Velea este tătic, în mod oficial! Artistul a fost nevoit să-și dea concubina în judecată, dar și pe fostul ei soț pentru a putea ca cei doi fii ai săi cu Antonia să-i poarte numele de familie, însă a avut câștig de cauză. Alex Velea a câștigat procesul cu Vicenzo Castellano!

Antonia figura în acte tot soția lui Vincenzo Castellano, astfel că cei doi copii cu alex Velea, micuții Akim și Dominic, figurau pe numele italianului.

Artistul poate răsufla ușurat, după ani de zile de procese, întrucât în luna aprilie, instanța i-a acordat victoria în totalitate și, prin urmare, dreptul de a le da micuților numele său de familie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×