Veste ŞOC! ANTONIA E ÎN LACRIMI! E distrusă!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
23/07/2015, 15:42
Veste ŞOC! ANTONIA E ÎN LACRIMI! E distrusă! GALERIE FOTO

Desi are dreptul sa isi viziteze oricand fiica, Antonia nu va putea petrece vara aceasta timp cu micuta. Motivul? Maya are deja un program bine stabilit, iar cantareata are spectacole aproape in fiecare zi.

Timp de un an, Antonia si Vincenzo Castellano s-au razboit pentru a detine custodia fiicei lor, Maya, in varsta de cinci ani. In cele din urma, dupa multe scandaluri, cei doi fosti soti au reusit sa ajunga la un consens. Astfel, ei au custodie comuna, insa domiciliul micutei este in Italia, la familia Castellano.

BIANCA DRĂGUŞANU, DISTRUSĂ DE DURERE! IMAGINI TULBURĂTOARE! S-A PUS PE JOS ŞI A ÎNCEPUT SĂ PLÎNGĂ CÎND A AFLAT CĂ…

IMAGINI BOMBĂ CU ILINCA VANDICI! GALERIE FOTO DE LA PLAJĂ! E DEMENŢIALĂ!

Insa, conform intelegerii, Antonia are dreptul sa isi vizileze fiica oricand doreste, ba chiar sa o ia in vacanta pe perioada verii si in cea de iarna. Insa, desi Maya a terminat gradinita de mai bine de o luna, si urmeaza sa se intoarca in septembrie, Antonia nu se va putea bucura de timp alaturi de micuta. Motivul? Familia Castellano i-a stabilit deja un program fetitei, iar cantareata nu este inclusa in planuri.

Vor petrece timp impreuna de abia in toamna!

ULTIMA ORĂ! OANA ROMAN, DE URGENŢĂ LA SPITAL! MEDICII AU INTERVENIT IMEDIAT! FOTO CU VEDETA!

VESTE ŞOC pentru milioane de ROM NI! Trebuie să se prezinte de URGENŢĂ cu buletinul

Ce-i drept, Vincenzo Castellano a vrut sa isi lase fiica sa petreaca o parte din vacanta alaturi de mama ei, insa Antonia are un program extrem de incarcat, cantand aproape in fiecare seara:”Maya va merge la mare alaturi de tatal si de matusa ei, apoi va mai merge intr-o vacanta alaturi de intreaga familie. Chiar daca este in vacanta, micuta are profesori si ia lectii de limba engleza, de balet, de pian. Maya este un copil cu o viata frumoasa, ca de printesa. Cel mai probabil, in luna septembrie, inainte de a incepe scoala, va veni in tara pentru a petrece putin timp alaturi de mama ei. Antonia are un program extrem de incarcat, insa, spre sfarsitul lunii august se va elibera”, a declarat un apropiat al familiei Castellano, pentru CANCAN.ro.

Citeşte mai mult pe www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×