Antonia, din nou MAMĂ! Alex Velea a făcut anunţul oficial: „Nu ştim dacă o sa fie fată sau baiat”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
21/11/2015, 00:00
Antonia, din nou MAMĂ! Alex Velea a făcut anunţul oficial: „Nu ştim dacă o sa fie fată sau baiat” GALERIE FOTO

Antonia si Alex Velea formeaza unul dintre cele mai solide cupluri. Cei doi au impreuna un baietel si sunt mai fericiti ca niciodata. Interpretul a dat primele detalii despre nunta cu Antonia, dar si despre urmatorul lor copil.

Alex Velea sunt mai hotarati ca niciodata sa devina sot si sotie, dar si sa isi mareasca familia. Artistul ne-a dezvaluit in exclusivitate cele mai intime amanunte din viata de cuplu. Alex Velea a vorbit despre relatia dintre Maya, fetita Antoniei cu Vincenzo, si Dominic, dar si despre faptul ca isi doresc foarte mult sa mai aiba un copil.

„Maya vorbeste in fiecare seara cu Dominic pe Skype si este foarte fericita ca are un fratior si chiar ne indeamna sa mai facem unul. Da, e adevarat, lucram si la urmatorul copil, dar vine cand vrea Dumnezeu. Nu stim daca o sa fie baiat sau fata, ne este indiferent, oricum noi avem si baiat si fata”, a declarat Alex Velea.

Se pregatesc de nunta

Antonia a devenit mama pentru a doua oara in urma cu aproape un an. Vedeta si-a refacut viata alaturi de Alex Velea si sunt extrem de fericiti de cand a venit pe lume baietelul lor, Dominic. Cei doi isi doresc foarte mult sa devina sot si sotie.

„Am terminat toate anchetele sociale. Mai ramane doar chestiunea cu notarul, sa divorteze Antonia, dupa care o sa devenim si noi sot si sotie, asa cum e dat de la Dumnezeu. Nu ne grabim, noi suntem fericiti asa, vrem doar ca lucrurile sa fie asezate si apoi sa facem pasul cel mare. Nu ne casatorim anul acesta ci la anul. Nu am stabilit inca data. „, a declarat Alex Velea, pentru Cancan.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×