Antonia, de URGENŢĂ la spital! În ce STARE se află cîntăreaţa

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
24/07/2015, 13:56
Antonia, de URGENŢĂ la spital! În ce STARE se află cîntăreaţa GALERIE FOTO

Zi nefasta pentru Antonia! Cantareata a suferit un accident in urma caruia a ajuns de urgenta la spital. Pentru a-si mai linisti fanii, artista le-a transmis in urma cu putin timp si un mesaj.

Antonia si-a luxat piciorul si a fost nevoita sa merga la spital pentru a primi ingrijiri de specialitate. Dupa ce a iesit din unitatea sanitara, cantareata a urcat o poza pe internet in care si-a surprins piciorul bandajat si le-a spus fanilor sa nu se ingrijoreze pentru ca a suferit doar un… mic accident.

BIANCA DRĂGUŞANU, DISTRUSĂ DE DURERE! IMAGINI TULBURĂTOARE! S-A PUS PE JOS ŞI A ÎNCEPUT SĂ PLÎNGĂ CÎND A AFLAT CĂ…

“Nu va panicati, nu e atat de grav pe cat pare! M-am accidentat putin, dar trece repede! Va pup!”, le-a scris cantareata celor care o urmaresc pe retelele de socializare.

ESTE ŞOC pentru milioane de ROM NI! Trebuie să se prezinte de URGENŢĂ cu buletinul

Imediat, fanii si-au arata solidaritatea fata de Antonia si i-au transmis mesaje de incurajare. “Si eu am la fel! Doar ca e un bandaj! Sa te faci bine! Ai grija de tine.”, “Se mai întâmplă , lasă ca te faci bine repede .Pupici!”, Sa te faci bine, te iubesc !! heart emoticon il pup pe Dominic !!! Sper sa-mi raspunzi!”, i-au scris prietenii virtuali, potrivit cancan.ro.

ULTIMA ORĂ! OANA ROMAN, DE URGENŢĂ LA SPITAL! MEDICII AU INTERVENIT IMEDIAT! FOTO CU VEDETA!

 

IMAGINI BOMBĂ CU ILINCA VANDICI! GALERIE FOTO DE LA PLAJĂ! E DEMENŢIALĂ!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×