Fotografii de SENZAŢIE cu Antonia! A pozat TOPLESS! Cuvintele sînt de prisos!

Răzvan Scarlat   
în Reality show
08/03/2014, 10:58
Fotografii de SENZAŢIE cu Antonia! A pozat TOPLESS! Cuvintele sînt de prisos! GALERIE FOTO

Desemnata in 2011 cea mai sexy femeie din lume, Antonia revine in forta in 2014. Frumoasa cantareata a pozat topless pentru revista FHM, intr-un pictorial de senzatie.

Desi a nascut o fetita, Antonia se afla intr-o forma fizica de invidiat. Dorita de barbati si, deopotriva, invidiata de femei, artista este vedeta noului numar al revistei FHM.

Fotografiile, primite pe adresa noastre de pont, o prezinta pe Antonia asa cum fanii ei nu au mai admirat-o vreodata, dar cum, cu siguranta, toti doreau sa o vada.

Imbracata in lenjerie intima de culoare neagra, fara sutien, frumoasa cantareata face ravagii in respectivul pictorial, impresionand printr-un sex-appeal debordant si printr-o naturalete uluitoare.

Aparitia Antoniei Iacobescu este cu atat mai naucitoare cu cat fotografiile nu au fost catusi de putin photoshopate.

„Antonia n-are nimic de ascuns si ni se dezvaluie in voie, cu linistea pe care ti-o da faptul ca arati bine si stii ca arati bine, fara sa-si dea cineva doctoratul in Photoshop pe pozele tale”, noteaza cei de la FHM.

A facut modeling din intamplare!

Antonia Iacobescu a plecat in SUA cand avea cinci ani, emigrand impreuna cu parintii ei. Un fapt interesant este ca tanara a inceput sa faca modelling dintr-o intamplare.

Atunci cand avea 10 ani, mergea pe strada cu mama ei si un impresar a vazut-o si i-a propus sa faca niste cursuri de fotomodel si asa a inceput incet, incet sa aiba succes, a aparut in reviste pentru copii si a ajuns sa colaboreze cu agentii mari din America : Lenz si Ford Models.

2 3 4 5 6

Sursa: cancan.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×