Antena 1, aproape de o super lovitură! Loredana Groza și Ștefan Bănică în juriul Next Star?

în Stiri de ultima ora
24/01/2020, 08:40
Antena 1, aproape de o super lovitură! Loredana Groza și Ștefan Bănică în juriul Next Star? GALERIE FOTO
Loredana Groza și Ștefan Bănică ar putea lucra împreună. Sursa foto - volaj hepta.ro

Antena 1 este aproape de o super lovitură! Doi artiști iubiți ar putea semna cu televiziunea și s-ar alătura emisiunii Next Star. Vorbim despre Loredana Groza și Ștefan Bănică, cei doi fiind în negocieri avansate.

Antena 1, aproape de o super lovitură!

Dacă Bănică este deja o figură emblematică pentru Antena 1, surpriza vine, în mod evident, de la Loredana Groza, aceasta fiind prezentă în ultimii ani în grila marilor rivali de la PRO TV, în diferite show-uri.

Înlocuită la “Vocea României”, acolo unde a ocupat încă din debut un scaun de jurat, Loredana Groza a bifat la începutul anului trecut o altă emisiune cu tematică muzicală, respectiv show-ul “Cântă acum cu mine” din juriul căruia au făcut parte nu mai puțin de 100 de artiști.

Loredana Groza și Ștefan Bănică în juriul Next Star?

Culmea, cu audienţe foarte bune, emisiunea de la PRO TV nu și-a mai găsit locul în grilă, drept pentru care Loredana Groza ar putea semna acum cu oricine.

Libertatea scrie că interpreta este la un pas să bată palma cu Antena 1 pentru un nou proiect muzical, unul în care protagoniști sunt copiii.

“Loredana negociază pentru juriul Next Star. Și ea, și Ștefan Bănică jr. Amândoi sunt în cărți pentru emisiune. Rămâne de văzut dacă se vor înțelege, la negocieri, și dacă vor bate palma”, scrie sursa citată.

Vă reamintim că Ștefan Bănică, și el în trecut vedetă PRO TV, activează deja de timp bun în cadrul Antenei 1. Acesta a avut rol de jurat al emisiunii X Factor și lumea îl asociază ca vedetă a postului.

Mai mult ca sigur acum șefii Antenei 1 ar trage lozul câștigător dacă ar reuși să-i aducă pe Loredana și pe Ștefan împreună, cei doi reprezentând un cuplu de vedete îndrăgite de public.

Next Star este una dintre cele mai longevive emisiuni de la Antena 1. Aceasta a înregistrat de fiecare dată audiențe foarte bune. Prezentatorul show-ului este Dan Negru, cel care a rămas fidel postului Antena 1.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×