Anna Lesko renovări uriașe la casă și surprize neplăcute din cauza muncitorilor: ”Este un coșmar”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
24/02/2020, 11:07
Anna Lesko renovări uriașe la casă și surprize neplăcute din cauza muncitorilor: ”Este un coșmar”
Anna Lesko își renovează casă în care locuiește, dar lucrările sunt departe de a fi terminate. Sursa foto: Instagram.com

Anna Lesko și-a achiziționat în urmă cu câteva luni o nouă casă, dar de atunci locuiește într-un adevărat șantier. Cântăreața de peste Prut și-a dorit ca totul să fie ca la carte, dar a avut parte de mai multe surprize neplăcute ajungând în cele din urmă să investească mii de euro.

Cântăreața Anna Lesko, primele imagini din noua sa locuință

Frumoasa Anna Lesko și-a dorit să renoveze noua locuință, dar a ajuns în cele din urmă singura meseriașă care lucrează la casă. Vedeta a mărturisit că echipa de muncitori i-a distrus un perete, iar acum a ajuns să locuiască într-un adevărat șantier în lucru.

Cântăreața le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare primele imagini cu casa în care urmează să locuiască împreună cu băiețelul ei, iar spiritul ei de observație nu a trecut cu vederea faptul că muncitorii i-au stricat interfonul, unul dintre calorifere scoate un sunet ciudat, iar toată casa este plină de cabluri, saci și diverse scule.

Anna Lesko poate oricând să opteze pentru o altă meserie, pe șantier

Vedeta de peste Prut nu poate sta departe de șantier și se împlică în toate renovările care au loc în noua sa locuință. Anna Lesko a pus osul la treabă, a luat bormașina și a dat găuri și munca ei nu s-a oprit aici. Cântăreața a inspectat fiecare cameră și a observat care este stadiul lucrărilor.

„Ce liniște este fără muncitori. Nu mai bocăne nimeni. Nu mai trântește nimeni nimic. Nu mai sparge nimeni nimic. Mda… Nu știu de ce ei astăzi nu au venit, muncitorii… Mi-au găurit toată casă”, spune artista în clipul video postat pe contul de Instagram.

Cântăreața nu s-a dat în lături de la treabă și chiar s-a apucat să curețe o ușă, exact așa cum a văzut la tâmplar. Anna Lesko a declarat că nu este în regulă să locuiască în casă în timp ce se renovează și cel mai probabil casa va fi gata în câteva luni bune.

„Nu e ok să stai în casă cât se renovează. Nu e ok! E groaznic! Iar eu chiar stau în casă cu absolut toată atmosfera asta… Luni de zile o să dureze treaba asta. Mă simt uneori derutată… Am vrut să mă mut. Am vrut să fac renovarea, dar am zis să mă mut. 

M-am răzgândit după aia. Am zis să fiu aici… să simt… treaba! Doamne, este un coșmar! Un coșmar! Dacă vreodată vrei să-ți renovezi casa niciodată să nu rămâi în ea. Niciodată!”, a mai adăugat frumoasa rusoaică.

Anna Lesko a rămas din nefericire cu lucrurile neterminate după ce muncitorii au plecat, iar acum trebuie să caute o altă echipă. Artista a mărturisit la un post de televiziune că vechii meseriași și-au bătut joc și doar au luat banii, vedeta trebuind să investească sume enorme în reparații.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×