Anna Lesko, luată la bani mărunţi de fani! S-a fotografiat lângă fiul său, într-un mod straniu

Dan Suta   
în Stiri mondene
17/12/2019, 12:32
Anna Lesko, luată la bani mărunţi de fani! S-a fotografiat lângă fiul său, într-un mod straniu GALERIE FOTO
Anna Lesko are un băiețel de 6 ani. Sursa foto: Instagram

Anna Lesko s-a fotografiat cu fiul ei într-o ipostază destul de ciudată, unii susținând că o mamă nu ar trebui să apară așa cu un copil. Vedeta și-a scos la înaintare decolteul pe Instagram, iar băiețelul ei o prinde de la spate, ipostaza alimentând mințile ”perverse” ale multora. (Pentru a vedea imaginea mult criticată, accesează galeria foto a articolului)

Anna Lesko, ipostază indecentă (?) într-o poză cu fiul ei, postată pe Instagram

„Aș se stă în fața unui copil? Nu îți e rușine, mai și postezi… / Cam scârbos / Halal mamă, exemplu pentru fiul său, să-ți fie rușine”, este unul din comentariile critice pe care le-a primit cântăreața.

Un alt comentariu sună așa: „Eu nu cred că există răutate. Fiecare e liber să își dea cu părerea și în plus au dreptate e prea mult față de un copil”.

Și-a ascuns sarcina până spre final

Anna Lesko este pe lângă o cântăreață dedicată meseriei sale și o mamă extrem de devotată, poate mult prea devotată pentru anumiți români.

Vedeta are un băiat în vârstă de 6 ani, rod al iubirii cu Dj Winnie, Adrian Neniță pe numele său real. Artista a ascuns sarcina aproape până a născut, fiind probabil superstițioasă.

Îmi doream un copil. Sarcina mea este foarte uşoară. Dacă o să meargă aşa de bine, o să mai fac imediat încă unul. Sunt însărcinată în luna a şaptea. Pe scenă a fost cel mai greu. Dar băiatul meu este extrem de cuminte”, declara Anna Lesko înainte să nască, scrie evz.ro.

Anna Lesko este una dintre cele mai sexy cântărețe și pictorițe din România. La cei 40 de ani pe care îi are, vedeta este una dintre cele mai dorite femei din țara noastră.

Este originară din Ucraina și a intrat în urmă cu mai mulți ani în toate topurile muzicale din țară și din străinătate cu melodii precum „Anicyka Maya”, „Ard în flăcări”, „Balalaika”, „Nu mai am timp” sau „Russian love”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×