Nou lider în box-office-ul american! Oamenii s-au călcat în picioare să vadă animaţia!

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Stiri de ultima ora
27/11/2017, 12:30
Nou lider în box-office-ul american! Oamenii s-au călcat în picioare să vadă animaţia!

Box office-ul nord-american de weekend are un nou lider! Animaţia „Coco”, regizată de Lee Unkrich şi Adrian Molina, a debutat pe primul loc în, după ce a generat încasări de 49,02 de milioane de dolari.

Filmul animat de comedie îl prezintă pe tânărul Miguel (Anthony Gonzalez), care visează să devină un adevărat cântăreţ, la fel ca idolul său Ernesto de la Cruz (Benjamin Bratt), deşi în familia sa muzica este interzisă de mai multe generaţii. Încercând cu disperare să îşi dovedească talentul, Miguel intră în Ţinutul Morţilor, unde îl întâlneşte pe fermecătorul pezevenchi Hector (Gael García Bernal). Împreună, cei doi noi prieteni pornesc într-o călătorie pentru a dezlega misterul ascuns în familia lui Miguel, potrivit cinemagia.ro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Animaţia „Coco” a detronat pelicula „Justice League”

Lungmetrajul „Justice League”, produs de Warner Bros. şi DC Entertainment, a coborât pe cel de-al doilea loc în clasament, după ce a generat, în cel de-al doilea weekend de la debut, încasări de 40,7 milioane de dolari. Filmul care a avut un buget estimat la 300 de milioane de dolari îi are în distribuţie pe Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa, Amber Heard, Amy Adams, J.K. Simmons, Jesse Eisenberg şi Willem Dafoe.

Filmul „Wonder”, regizat de Stephen Chbosky, a pierdut, de asemenea, o poziţie în clasament, ajungând pe locul al treilea, cu încasări de 22,3 milioane de dolari, în cel de-al doilea weekend de la debut. Adaptare a romanului pentru copii al lui R.J. Palacio, filmul a costat 20 de milioane de dolari.

„Thor: Ragnarok” a coborât de pe locul al treilea pe locul al patrulea în top, în cel de-al patrulea weekend de la debut, în care a generat încasări de 16,7 milioane de dolari. Comedia „Daddy’s Home 2” a coborât o poziţie în box office-ul din America de Nord, în cel de-al treilea weekend de la debut, generând încasări de 13,2 de milioane de dolari şi aflându-se pe locul al cincilea în clasament.

„Murder on the Orient Express”, regizat Kenneth Branagh, cu Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley, Judi Dench, Penélope Cruz, Kenneth Branagh şi Willem Dafoe în distribuţie, a generat încasări de 13 milioane de dolari în cel de-al treilea weekend de la debut, pierzând o poziţie în clasament şi ajungând pe locul al şaselea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×