Angajații Reginei Elisabeth a II-a, cadou special de Crăciun! Costă 7 euro și este o tradiție inițiată de bunicul monarhului

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
20/12/2019, 12:06
Angajații Reginei Elisabeth a II-a, cadou special de Crăciun! Costă 7 euro și este o tradiție inițiată de bunicul monarhului GALERIE FOTO
Regina Elisabeth II le oferă cadouri modeste angajaților săi. Sursa foto - hepta.ro

Angajații Reginei Elisabeth a II-a sunt gata să-și primească deja celebrul cadou special de Crăciun!  Insolita traditie de a oferi angajatilor o budinca drept cadou în preajma sărbătorilor de iarnă a fost initiata de bunicul reginei Elizabeth a II-a, regele George al V-lea.

Angajații Reginei Elisabeth a II-a, cadou special de Crăciun!

De remarcat că în acest an, angajatii reginei vor primi o budinca ce este comercializata de un mare lant de hipermarketuri din Marea Britanie, Tesco. Cei mai vechi dintre cei aproximativ 1.500 de angajati ai reginei vor primi si vouchere de cumparaturi.

Nici aici Regina nu rupe norii. Dacă multă lume se aștepta la o sumă impresionantă, ei bine, lucrurile nu stau deloc așa. Voucherele vor avea o valoare de pana la 35 de lire sterline, adică 41 de euro.

Costă 7 euro și este o tradiție inițiată de bunicul monarhului

Mai mult de atât, toti angajatii vor primi si o felicitare de la Elizabeth a II-a si printul consort Philip. In trecut, angajatii de la palatul Buckingham din Londra, resedinta oficiala a reginei Elizabeth, au primit budinci de Craciun de la branduri renumite.

Astfel, de-a lungul timpului budincile au venit de la Harrods sau Fortnum & Mason. De data aceasta, potrivit publicatiei Hello, regina doreste sa faca economii, astfel incat a decis sa comande de la Tesco.

De remarcat că aici cea mai scumpa budinca are pretul de 6 lire sterline. Trebuie specificat însă un amănunt foarte important. Toate cadourile sunt platite personal de regina. Vă reamintim că Regina Elizabeth a II-a va petrece Craciunul cu familia la resedinta sa din Norfolk.

De asemenea, Regina Elizabeth a II-a l-a primit la Palatul Buckingham pe Boris Johnson, care a obţinut o victorie zdrobitoare în alegerile legislative anticipate şi l-a însărcinat să formeze Gvernul, după care liderul conservator s-a dus la numărul 10, pe Downing Street.

Regatul Unit va părăsi Uniunea Europeană (UE) la 31 ianuarie, a promis liderul conservator. ”Vom părăsi UE la 31 ianuarie. Nu mai există dacă şi dar”, a declarat el, adresându-se suţinătorilor.

Johnson le-a adus un omagiu celor a căror mână a ”tremurat” la introducerea buletinului de vot în favoarea conservatorilor în urne. ”Poate că doar ne-aţi împrumutat votul vostru. Poate că nu vă consideraţi un (activist) conservator (…).

Poate că veţi reveni sub tutela Partidului Laburist data viitoare, iar dacă aşa va fi, sunt emoţionat că mi-aţi acordat încrederea voastră”, a spus el.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×