VIDEO: Andrei Gheorghe era iute la mânie! Cum şi-a pus la punct doi invitaţi… cu pumnul

Raluca Ogaru   
in Stiri de ultima ora
20/03/2018, 00:41
VIDEO: Andrei Gheorghe era iute la mânie! Cum şi-a pus la punct doi invitaţi… cu pumnul

Fostul realizator TV a  urmat această reţetă şi în urmă cu mai mulţi ani, când a avut  invitaţi în platoul său de la Antena 1 doi tineri care au refuzat să îşi mai spună povestea.

După ce unul dintre ei s-a ridicat şi a dat semne că ar vrea să plece, aruncând cuvinte grele la adresa emisiunii, Andrei Gheorghe s-a ridicat aparent calm, s-a apropiat de el si l-a lovit cu pumnul auncându-l peste balustrada platoului care se afla la o înălţime de aproximativ 2 metri.

Nici cel de-al doilea nu a scăpat mai uşor, Andrei Gheorghe aplicându-i acelaşi tratament, însă de această dată cu piciorul.

 

Ştirea MOMENTULUI

Zilele Bucureștiului 2018! În Piața Constituției îi veți găsi pe Rod Stewart și Gheorghe Zamfir

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.