Drama Andreei Raicu! De ce nu a făcut niciodată copil şi de ce a renunţat brusc la carieră: „M-am îmbolnăvit!” Cum arată acum fosta prezentatoare! Galerie foto

Filon Stan   
în Femei frumoase
27/11/2017, 17:04
Drama Andreei Raicu! De ce nu a făcut niciodată copil şi de ce a renunţat brusc la carieră: „M-am îmbolnăvit!” Cum arată acum fosta prezentatoare! Galerie foto GALERIE FOTO

Andreea Raicu rupe tăcerea! Frumoasa brunetă a povestit unde a dispărut, în urmă cu ceva timp, dar şi ce a făcut-o să plece, însă a vorbit deschis şi despre maternitate şi de ce nu are încă un copil. Se simţea singură, într-o relaţie toxică, era din ce în ce mai suparată. Plângea mult. Şi nu înţelegea ce i se întâmplă. Iar tristeţea punea stăpânire pe ea din ce în ce mai mult. Atunci s-a întâmplat. A plecat pur şi simplu în India!

„Cumva ăla a fost momentul în care am început să mă deschid şi în momentul în care te deschizi încep să îţi apară în viaţă tot felul de lucruri, de oameni care te ajută să te duci acolo und vrei duci. Şi, eu m-am dus în India.  Nu spun că acolo trebuie să meargă toată lumea. Doar că oamenii cred că dacă merg în India îşi rezolvă problemele ” a declarat vedeta. 

Andreea Raicu, magnet pentru copii

Mai mult, Andreea a vorbit şi despre motivele pentru care nu a devenit mamă. „Când faci un copil este o decizie foarte importantă. Trebuie să pui nişte întrebări. Eu nu am spus că nu e bine să faci copii, eu nu am spus că nu vreau să fac copii. Şi eu am vrut să fac copil ca să-mi umplu nişte goluri şi mă bucur că nu am făcut”, a spus Andreea Raicu într-o emisiune TV.

Focoasa brunetă a avut relaţii cu mai mulţi bărbaţi celebri din România, printre care printre care Tudor Chirila şi Horia Tecău, însă nu a ales să rămână însărcinată cu niciunul dintre partenerii săi.

„În cazul meu, pentru mine ar fi fost lucrurile complet diferite dacă aş fi făcut un copil la 20 de ani. Mulţi spuneau că este o scuză că nu am copil. Nu trebuie să mă scuz că nu am un copil. Trag copiii la mine în mod fantastic. Am fost la o grădiniţă unde era un copil care nu vorbea cu nimeni. A venit la mine: ce faci, vrei să ne jucăm?”, a mai spus Andreea Raicu. 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×