Andreea Raicu, atac virulent la Mihaela Rădulescu! O distruge

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
08/04/2015, 00:00
Andreea Raicu, atac virulent la Mihaela Rădulescu! O distruge

Andreea Raicu a lansat un atac virulent la adresa Mihaelei Rădulescu, după ce aceasta a făcut numeroase remarci scandaloase referitoare la comunitatea LGBT. Raicu a catalogat cuvintele Răduleascăi ca fiind de o agresivitate greu de imaginat şi lipsite de eleganţă.

Andreea Raicu a postat pe blogul personal un mesaj prin care o desfiinţează pe Mihaela Rădulescu. Vedeta cataloghează atacurile Mihaelei Rădulescu la comunitatea LGBT ca nefondate, agresive şi lipsite de eleganţă. Mai mult decât atât, Raicu susţine că motivul invocat de Mihaela Rădulescu pentru justificarea reacţiei sale (educaţia fiului ei, Ayan) nu are nicio noimă.

„Înstristare, dezamăgire, uimire… sunt doar câteva dintre sentimentele pe care le-am trăit citind postarile de pe pagina de Facebook a Mihaelei Rădulescu. Postările Mihaelei Rădulescu referitoare la homosexuali sunt scandaloase! Mihaela Rădulescu pe care o cunoşteam eu nu ar fi folosit niciodată un limbaj atât de vulgar. Cu nişte cuvinte total lipsite de eleganţă, de o agresivitate fantastică, ea nu face decât să atace fără argument nişte oameni.

Generalizează şi loveşte într-o comunitate care nu cred că i-a făcut vreun rău. Eu am de foarte mult timp mulţi prieteni gay şi ştiu foarte bine cât de mult suferă pe nedrept! Sunt nişte oameni absolut minunaţi, îi iubesc din toată inima şi îi respect! M-a uimit pur şi simplu virulenţa acestui atac. Niciodată nu mi-aş fi imaginat că Mihaela Rădulescu pe care o cunosc eu e capabilă de arunce nişte replici atât de îmbibate de furie. «… ca mama, care nu vrea să-şi vadă copilul nici gay, nici terorist, nici cerşetor, nici drogat, nici depresiv». Mihaela Rădulescu pe care o cunosc eu nu ar fi făcut niciodată această inşiruire, nu ar fi pus semnul egal – aşa cum reiese din postarea ei – între un terorist şi un gay!

E grav că ea tratează cu atâta desconsiderare nişte oameni, nişte suflete, că persistă în acest comportament discreţionar şi nu realizează că e dreptul fiecăruia să aleagă cu cine îşi împarte viaţa! Discriminarea pe motive de orientare sexuală e nedemnă de orice om, indiferent dacă e persoană publică sau nu! Pur şi simplu nu poţi ataca un om în funcţie de ceea ce el iubeşte! Spune că face asta din dragoste pentru copilul ei. Eu i-am văzut şi sunt convinsă ca şi voi aţi făcut-o şi se vede clar ca au o relaţie minunată. Oare s-ar schimba dacă Ayan ar alege să nu iubească o femeie, ci un barbat?”, a scris Andreea Raicu pe blogul personal.

În ultimele zile, Mihaela Rădulescu a postat numeroase mesaje prin intermediul cărora critică comunitatea LTGB.

Sursă: www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×