Andreea Raicu a împlinit 41 de ani

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri mondene
18/07/2018, 17:10
Andreea Raicu a împlinit 41 de ani GALERIE FOTO

Andreea Raicu a împlinit astăzi 41 de ani! Vedeta arată excelent și este una dintre cele mai râvnite femei din România. Ea s-a născut pe data de 18.06.1977

Andreea Raicu, magnet pentru copii

Andreea a vorbit, în urmă cu ceva timp, despre motivele pentru care nu a devenit mamă până acum. „Când faci un copil este o decizie foarte importantă. Trebuie să pui nişte întrebări. Eu nu am spus că nu e bine să faci copii, eu nu am spus că nu vreau să fac copii. Şi eu am vrut să fac copil ca să-mi umplu nişte goluri şi mă bucur că nu am făcut”, a spus Andreea Raicu într-o emisiune TV.

Frumoasa brunetă a povestit și despre motivul

Se simţea singură, într-o relaţie toxică, era din ce în ce mai suparată. Plângea mult. Şi nu înţelegea ce i se întâmplă. Iar tristeţea punea stăpânire pe ea din ce în ce mai mult. Atunci s-a întâmplat. A plecat pur şi simplu în India!

„Cumva ăla a fost momentul în care am început să mă deschid şi în momentul în care te deschizi încep să îţi apară în viaţă tot felul de lucruri, de oameni care te ajută să te duci acolo und vrei duci. Şi, eu m-am dus în India.  Nu spun că acolo trebuie să meargă toată lumea. Doar că oamenii cred că dacă merg în India îşi rezolvă problemele ” a declarat vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×