Andreea Marin vrea să se mute cu iubitul ei! Ce spune vedeta!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
17/05/2018, 16:43
Andreea Marin vrea să se mute cu iubitul ei! Ce spune vedeta!
Andreea Marin vrea să se mute cu iubitul ei

Relația dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu devine din ce în ce mai serioasă! Vedeta a mărturisit chiar că se gândește să se mute împreună cu iubitul ei, consulul României în Libia!

”Sunt în echilibru în această perioadă a vieții mele. Am 43 de ani și sunt mai stăpână pe mine decât eram la 20. Nu m-aș întoarce la 20 de ani să o iau de la capăt. La 20 de ani căutam să dovedesc că pot, să îmi găsesc drumul meu, nu știam de fapt care era drumul meu. Eram în perioada căutărilor. Ce pot să spun este că atunci era o luptă. Astăzi, lucrurile s-au așezat. Astăzi sunt matură, știu ce pot, știu ce nu pot. Știu ce vreau de la viață, știu pe ce mă bazez. Și mă simt mult mai confotbali în acest echilibru. De aceea n-aș vrea să întorc timpul înapoi. Mă simt bine astăzi, așa cum sunt.

Andreea Marin vrea să se mute cu iubitul ei

Mi-am dat seama ce vreau de la viață odată cu fiecare lecție de viață și cu fiecare palmă pe care o primești de la viață atunci când nu faci lucrurile cum se cuvine… Lucram pentru cel care a fost mentorul meu, regizorul Valeriu Lazarov, și care conducea o companie internațională, făcând produse de televiziune pentru multe țări, în același timp. Eu eram directorul filialei de aici. Mereu mă certam cu el pentru faptul că voiam să împlinesc vise mărețe și că bugetul nu era suficient de mare. Și el îmi explica că în momentul în care voi avea propria mea afacere, nu contează că e mică sau e mare, când va trebui să drămuiesc eu un buget, voi înțelege ce îți spun. Și astăzi îi dau dreptate. Țin minte că la acea vreme șase luni de zile nu am vorbit unul cu altul, convinsă că eu am dreptate.

Pe partea emoțională, personală a vieții, am învățat că oamenii trebuie să dovedească înainte de a avea parte de încrederea ta, că sunt capabili să susțină încrederea pe care tu le-o sădești în ei. Am învățat că lucrurile nu sunt simple, că au nuanțe, că nu totul este alb sau negru, ci există gri… Am fost plecată în Malta acum câteva zile. dar a fost doar un weekend în care să mă revăd cu omul meu drag. Și facem asta destul de des, deși avem cariere care ne țin la distanță, pentru un timp. Lucrurile se vor rezolva din acest punct de vedere. Aici, sigur că da. Am un copil care mă ține aici, dar aici e țara amândurora până la urmă. Ne-o dorim împreună. Din timp în timp ne vedem și de data aceasta s-a întâmplat nu aici acasă, nu acolo unde lucrează el, ci la mijlocul drumului, în Malta. Nu poți trăi o veșnicie într-o poveste care nu e palpabilă. E important.

Am învățat că poți trăi în aceeași casă zi de zi cu cineva și să nu te bazezi pe omul acela. Și am învățat să prețuiesc faptul că astăzi, chiar dacă mă văd mai rar cu omul pe care îl iubesc, el e trup și suflet zi de zi lângă mine. Și asta e mai prețios decât orice. Vorbim de 100 de ori pe zi, în ziua de azi e mai ușor, există telefoane, comunicare video, nu e ca pe vremea părinților, bunicilor noștri. pe de altă parte, îi mulțumesc lui Dumnezeu că avem șansa să călătorim unul către altul și să ne vedem atunci când ne este dor. Nu trec perioade mari fără să ne vedem. O dată la două săptămâni, cam așa”, a declarat Andreea Marin într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×