Andreea Marin, în al 9-lea cer! Vedeta vrea să devină din nou mamă!

Filon Stan   
în Galerie foto
15/02/2018, 13:19
Andreea Marin, în al 9-lea cer! Vedeta vrea să devină din nou mamă! GALERIE FOTO

Andreea Marin se gândeşte să devină din nou mamă! Fosta vedetă TV are de ceva timp o relaţie cu un diplomat, iar acum este hotărâtă să-i dăruiască un frăţior sau o surioară fetiţei sale. Vedeta este în culmea fericirii de când a început relaţia cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Ea a declarat că e foarte încântată de faptul că fiica ei, Violeta, l-a acceptat şi l-a plăcut imediat pe Adrian, ceea ce a contat enorm în decizia ei de a merge mai departe cu această poveste de iubire. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

„În alegerea mea contează în primul rând părerea copilului meu, pentru că sunt o mama responsabilă. Dacă am un copil fericit, de aici încolo începe şi fericirea mea şi nu înainte de asta. Poate să îmi placă cineva, dar dacă văd că nu am un copil mulţumit, nu pot să merg mai departe”, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin mai vrea un copil! „Trebuie să vrea şi Dumnezeu”

Mai mult, Violeta ar fi şi cea care insistă ca Andreea şi Adrian să-i facă un frăţior sau o surioară, iar ei se gândesc serios să-şi mărească familia. „Mi-aş dori (n.r.-un copil), dar trebuie să vrea şi Dumnezeu. Lucrurile se întâmplă când vrea El. Noi ne dorim, cu toţii!”, a spus Andreea.

Fosta prezentatoare tv a fost căsătorită din 1995 până în 2000 cu Cristian Gheorghiţă. În luna ianuarie a anului 2006, Andreea s-a recăsătorit, cu Ştefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta, primul lor copil.

După 7 ani de căsnicie, cuplul şi-a anunţat divorţul pe reţeaua de socializare Facebook. Pe 19 decembrie 2013, Andreea s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un fizioterapeut turc, iar pe data de 27 octombrie 2016, Andreea Marin a anunţat că divorţează de Tuncay Ozturk, tot pe Facebook, aşa cum a procedat şi la despărţirea de Ştefan Bănică Jr.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×