Andreea Marin ajunge în instanţă! Ţeapa e de 50.000 de euro

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
12/03/2016, 00:03
Andreea Marin ajunge în instanţă! Ţeapa e de 50.000 de euro

Fundaţia vedetei, „Preţuieşte Viaţa”, pune în aplicare avertismentul şi apelează la justiţie pentru recuperarea de la Biletoo.ro a celor peste 50.000 de euro (231.525 de lei) rezultaţi din vânzarea biletelor la concertul caritabil al Angelei Gheorghiu. După trei luni de discuţii fără rezultat, Andreea Marin a confirmat că acţionează legal împotriva firmei din spatele Biletoo.ro, Projectexpo Games & Sports SRL.

Banii în litigiu au fost strânşi exclusiv pentru ajutorarea familiilor care au suferit în urma tragediei de la clubul Colectiv. Pentru a-şi duce la îndeplinire misiunea, Andreea Marin a transmis cei 200.800 de lei, reprezentând donaţii directe făcute către Fundaţia „Preţuieşte Viaţa”, spre Fundaţia Estuar, cea care distribuie egal banii către familiile în cauză. „În total, campania noastră a adunat echivalentul a peste 87.000 de euro, Fundaţia «Preţuieşte Viaţa» lucrând pro bono şi fiind şi donator în această campanie. Fundaţia nu a reţinut niciun leu din suma adunată pentru cheltuielile sale administrative sau de orice altă natură”, a precizat vedeta, care în aceste zile filmează un nou sezon al emisiunii „Preţuieşte Viaţa” pentru TVR 1.

„Conturile companiei au fost blocate de către terţi”

De la spectacolul din 29 noiembrie 2015, Biletoo.ro a promis că pe 18 ianuarie va vira banii pe bilete, însă termenul a fost depăşit fără noi explicaţii. „Din cauza unor probleme apărute cu magazinele partenere la sfârşit de an, decontările financiare s-au efectuat cu întârziere. Din acest motiv, toate plăţile către organizatorii de evenimente au fost întârziate până în acest moment, iar conturile companiei au fost blocate de către terţi. Banii strânşi din vânzarea de bilete pentru concertul caritabil susţinut de Angela Gheorghiu la Ateneul Român pentru victimele incendiului din Colectiv vor fi plătiţi către Fundaţia «Preţuieşte Viaţa» cu prioritate luni, 18 ianuarie. Toate plăţile restante către organizatorii de evenimente se vor efectua în cursul săptămânii viitoare. Ne cerem scuze pe această cale atât faţă de organizatorii, partenerii şi prietenii noştri, cât şi faţă de victimele incendiului din Colectiv care au trebuit să aştepte toată această perioadă”, spuneau oficialii Biletoo.ro la începutul anului. În ciuda insistenţelor, cei de la Biletoo.ro nu au putut fi contactaţi până la închiderea ediţiei.

Executaţi silit pentru… 3.045,44 de lei

Firma Projectexpo Games & Sports SRL, care se află în spatele Biletoo.ro, a mai avut, anul trecut, probleme financiare şi a fost executată silit de un creditor pentru o sumă mult mai mică. Astfel, SC Toi Toi & Dixi SRL s-a adresat instanţei pe 8 aprilie 2015, iar pe 18 mai 2015, Judecătoria Sectorului 2 a decis executarea silită a debitoarei Projectexpo Games & Sports SRL pentru suma de 3.045,44 de lei plus penalităţi convenţionale de 0,5% pe zi până la achitarea integrală a debitului principal şi 245 de lei cheltuieli de judecată.

Biletoo.ro vinde concertul lui Toto Cutugno

În ciuda scandalului, Biletoo.ro continuă să vândă bilete la evenimente. Astfel, Projectexpo Games & Sports SRL comercializează bilete la concertul lui Toto Cutugno de la Cluj (13 martie), precum şi la spectacole organizate la Music Club, Sala Palatului şi Circul Globus din Capitală. Contactaţi de „ring”, organizatorii concertului lui Toto Cutugno, Project Events, nu au dorit să comenteze asocierea cu Biletoo.ro. „Biletele se vând cu ajutorul mai multor distribuitori, iar alegerea acestora e făcută de cei de la ticketing”, ne-au precizat oficialii Project Events.

Sursă: www.ziarulring.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×