Andreea Marin, adevărul despre sarcină: „Ne dorim un copil”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/01/2016, 20:17
Andreea Marin, adevărul despre sarcină: „Ne dorim un copil”

La fiecare început de an, vedeta se confruntă cu zvonurile că ar fi gravidă. De această dată, speculaţiile au pornit chiar de la Andreea Marin şi de la soţul ei, Tuncay Ozturk, surprinşi de paparazzi într-un hipermarket cu un cărucior de copii în loc de unul clasic de cumpărături. Contactată de „ring”, „Zâna” a spulberat misterul…

Pentru că amândoi îşi doresc un copil, Tuncay a publicat pe pagina lui de socializare un filmuleţ cu reacţia unei familii când află că va avea un copil. Clipul a fost un nou motiv pentru admiratorii Andreei să creadă că vedeta urmează, într-adevăr, să le dea marea veste. Fosta prezentatoare TV are doar o fiică, Ana Violeta, din mariajul cu Ştefan Bănică jr şi a recunoscut mereu că şi-ar dori şi al doilea copil.

Căruciorul pentru bebeluşi, lăsat la casă

Conform imaginilor publicate de wowbiz.ro, Andreea şi soţul ei şi-au făcut cumpărăturile folosind pe post de cărucior unul pentru nou-născuţi. Contactată de „ring”, vedeta a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, în ziua cu pricina: „Acele imagini cu noi plimbându-ne în magazin cu un cărucior de copii n-au nicio legătură cu faptul că aş fi însărcinată. Nu aşteptăm un copil, deşi aş fi bucuroasă să spun că da, dar nu e cazul. Noi ne dorim un copil, bineînţeles, dar să dea Dumnezeu. În magazin am folosit acel cărucior pentru copii pentru a transporta marfa deoarece, pur şi simplu, nu mai aveau cărucioare de marfă disponibile şi ni l-au oferit pe acesta în timpul cumpărăturilor. La final, când am achitat lucrurile la casa de marcat, am lăsat acolo căruciorul pentru copii”.

Pentru ea, o sarcină ar fi un „miracol”

Din cauza unor probleme de sănătate mai vechi, Andreea e conştientă că şansele ei la o nouă sarcină sunt relativ mici. Asta însă n-o împiedică să spere într-o minune. „Vreau să mai am un copil, dar asta se va întâmpla doar dacă şi Dumnezeu îşi doreşte. Când e vorba de aducerea pe lume a unui copil, doar pe El te poţi baza cu adevărat. Rămâne însă un miracol, pentru că ştiinţa n-a rezolvat încă toate problemele din acest punct de vedere. Nu am o preferinţă dacă să fie băiat sau tot fată, ci doar să fie un copil sănătos şi nimic mai mult”, ne-a spus Andreea.

Sursă: www.ziarulring.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×