Andreea Marin a izbucnit în lacrimi! Simte că nu mai poate

Maria Cristina   
în Stiri mondene
12/06/2018, 12:23
Andreea Marin a izbucnit în lacrimi! Simte că nu mai poate GALERIE FOTO

Andreea Marin a ajuns, săptămâna trecută, de urgență la spital!  Acuzând probleme la nivelul inimii, „Zâna” a ajuns pe mâna medicilor specialiști. Aceștia i-au plantat un holter pentru a-i monitoriza tensiunea și ritmul cardiac. Recent, a postat un video pe contul său de Youtube, în care povestește despre un subiect sensibil ce a făcut-o să lăcrimeze.

Ce poate să îmi schimbe radical modul de a vedea lucrurile, de a-mi pune întrebările de zi cu zi. Poate un accident grav sau o veste poate chiar bună, un divorţ, o împlinire, un om drag ce devine înger neaşteptat. Eu le-am trăit pe toate, o viaţă traversată de momente de cotitură. Aş putea spune că nu m-am plictisit deloc şi nici în acest moment al vieţii mele nu am răgazul să o fac, a mărturisit Andreea Marin, în mărturisirea ei.

Andreea Marin a izbucnit în lacrimi! Simte că nu mai poate

Andreea a povestit şi despre Violeta, despre toate întrebările pe care şi le pun pune referitoar la fiica sa. Lucrurile acestea o emoţionează, ştie că majoritatea femeilor trec prin astfel de clipe.

Vedeta a publicat mai multe fotografii de la clinică și și-a anunțat fanii că trece printr-o perioadă mai dificilă, în care încearcă să-și recapete energia. Ea a mărturisit că nu va mai putea fi găsită la telefon sau acasă, deorece și-a luat timp pentru a-și rezolva problemele de sănătate.

„Oameni dragi, zilele astea sunt un roboțel cablat prin multe fire, agățate permanent de corpul meu și conectate la un aparat prietenos, menit să-mi monitorizeze inima. Mi-ați tot dat emoții în ultimii 25 de ani, dar știu, știu, și eu vouă… așa că voi sta liniștită și nu vă speriați că nu mă găsiți la telefon, mail sau … la ușă, iau o binemeritată pauză până redevin om normal.:) Un gând bun și sănătate, că-i mai bună decât toate! Mulțumesc pentru înțelegere și acest scurt răgaz. Iar echipei  pentru grijă, pricepere și omenie”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×