Andreea Marin a încercat să se sinucidă! „Zâna” a recunoscut tot! Cum a încercat să îşi ia viaţa

Claudiu Ilie   
în Andreea Marin
01/03/2019, 13:32
Andreea Marin a încercat să se sinucidă! „Zâna” a recunoscut tot! Cum a încercat să îşi ia viaţa GALERIE FOTO
Andreea Marin a încercat să se sinucidă! „Zâna” a recunoscut tot!

Andreea Marin a trecut prin multe momente grele în viață și, recent, a ales să vorbească despre perioada în care o depresia a adus-o în pragul sinuciderii. „Zâna” a povestit că a fost la un pas să își pună capăt zilelor și, într-o emisiune televizată, a dat mai multe amănunte despre ce i s-a întâmplat.

Andreea Marin a încercat să se sinucidă! De la ce a pornit totul

„A fost o depresie care da, m-a dus chiar în pragul suicidului. Au fost luni de zile şi a fost cumplit. A fost un efect secundar al unui medicament luat fără indicație, de fapt era un supliment, nici măcar un medicament, găsit pe intrnet. Era un supliment 100% natural dedicat pierderii în greutate. Am luat acea băutură şi am avut chiar eu parte de efecte secundare. Un efect secundar a fost o afecţiune pe care nu am putut-o vindeca decât luând nişte pastile, era o acnee foarte puternică. Avea şi un alt efect secundar, depresia. L-am luat şi pe acela! Depresia este o boală care-ţi întunecă mintea, nu mai gândeşti corect. Vrei să pui capăt acelei suferinţe”, a povestit Andreea Marin, pentru Antena Stars.

Vedeta a mărturisit că a ajuns la psiholog pentru a-și rezolva problemele. „Eu sunt un om energic, optimist, nu m-aş fi gândit niciodată în sensul acesta. Lipsa somnului te duce la decizii greşite. O tristeţe adâncă şi o furtună interioară, nu mai eşti omul ce ştii că eşti. Această problemă nu trece de la sine. Eu am recunoscut anumite simptome. Aşa am ajuns la psiholog. Refuzam să cred asta. Au existat oameni care comentau. Zâmbetul nu mai era zâmbetul meu, nu mai simţeam entuziasm”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin a încercat să se sinucidă! „Zâna” a recunoscut tot!
Andreea Marin a încercat să se sinucidă! „Zâna” a recunoscut tot!

„Zâna” a avut mai multe probleme de sănătate

Luna aceasta, Andreea Marin anunța că a ajuns din nou la medic, însă pentru cu totul alte probleme. Din cauză că nu a făcut cum trebuie încălzirea la sală, înainte de antrenamentul propriu-zis, ea s-a ales cu dureri la gleznă.

„Din seria „grabă strică treaba” sau „așa nu, nu faceți ca mine!”: în loc să îmi încep ziua la sală de sport, așa cum îmi place și e sănătos, o încep alături de doctor și kinetoterapeut, care au grijă să-mi „repare” glezna dureroasă, pentru că nu am avut răbdarea de a face incălzirea cum se cuvine și tendonul lui Ahile a cedat. La început, am crezut că e o joacă, o durere care va trece până a două zi, apoi am fost nevoită să stau bandajată o zi la pat, am devenit „cățelusul șchiop”, abia puneam piciorul în pămant, nici gând să mai pot merge de o săptămană la sport”, a mărturisit diva.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×