Andreea Mantea va avea emisiune nouă! Cu cine va prezenta

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
27/04/2016, 14:55
Andreea Mantea va avea emisiune nouă! Cu cine va prezenta GALERIE FOTO

Se pare că Andreei Mantea îi merge din plin. Bruneta, care este co-prezentatoare la un show de noapte de la Kanal D, va avea o nouă emisiune la acelaşi post de televiziune. Este vorba despre o emisiune care are ca subiect nunţile – „Se strigă darul”. Anunţul a fost făcut chiar de Andreea Mantea, pe pagina sa de Facebook.

„Începem un nou proiect! Dacă vă căsătoriţi în vara aceasta şi vreţi să venim la nunta voastră. Se strigă darul! Din această vară, la Kanal D!”, le-a transmis Andreea Mantea celor care îi urmăresc activitatea pe site-ul de socializare.

Andreea Mantea va avea şi un coleg de prezentare, unul la care puţini s-ar fi aşteptat. Este vorba despre coregraful Bursucu’, cel care este colegul binecunoscutei moderatoare Teo Trandafir.

Andrea Mantea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune de la noi. De-a lungul timpului, a a apărut la diverse posturi TV. În plan personal, focoasa brunetă a trăit o poveste de dragoste cu artistul Ştefan Stan. este mămica unui băieţel, fruct al relaţiei pe care a avut-o cu luptatorul MMA Cristi Mitrea.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×