Andreea Mantea revine pe micul ecran! Va prezenta o nouă emisiune

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
24/09/2015, 13:54
Andreea Mantea revine pe micul ecran! Va prezenta o nouă emisiune

Da! Ceea ce fanii brunetei au tot sperat, în sfârşit, se întâmplă! Mai exact, după o lungă pauză în care nu a mai fost văzută pe micile ecrane, Andreea Mantea revine pe ”sticlă”, cu o emisiune nou-nouţă.

Andreea Mantea, după îndelungata pauză pe care a avut-o, generată de naşterea băieţelului său, a decis că este cazul să asculte de fanii pe care îi are şi să revină pe micile ecrane în postura de prezentatoare. Frumoasa brunetă va avea o emisiune pe postul Euforia TV, iar proiectul care va fi difuzat în curând va fi unul de mare excepţie, Andreea pregătind suprize de proporţii telespectatorilor săi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Andreea Mantea este una din cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, iar ultima emisiunea pe care a prezentat-o a fost „Mireasă pentru fiul meu”, în perioada în care Mirela Boureanu Vaida se afla în concediu maternal.

Andreea Mantea a devenit pentru prima oară mămică pe data de 27 mai a acestui an.

sursa: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×