Andreea Mantea, prezentatoare de ştiri la TVR? Vezi ce salariu poate avea

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
09/10/2013, 08:22
Andreea Mantea, prezentatoare de ştiri la TVR? Vezi ce salariu poate avea GALERIE FOTO

Fostul “Iepuraş” Playboy Andreea Mantea are toate motivele de fericire din lume, căci relaţia cu Gabi Bădălău (fostul iubit al Ramonei Gabor) merge mai mult decât perfect, iar mai nou are şanse considerabile să se angajeze în TVR.

După ce a plecat mai mult forţată de la Kanal D, căci avea un comportament agresiv cu subalternii săi, Andreea a bătut pe la uşile mai multor televiziuni, în căutarea unui nou loc de muncă, nu de alta, dar are de plătit credite de mii de euro la bancă, pentru vilă şi maşină.

Ea a fost în discuţii cu Prima TV, dar cum Andreea emitea pretenţii financiare cam mari, reprezentanţii postului cu pricina au ridicat neputincioşi din umeri.

Apropiaţii ei ne-au declarat că, zilele trecute, Mantea a bifat şi o vizită la TVR, fiind susţinută, se pare, de tatăl iubitului ei, Nicolae Bădălău (foto), fost prefect şi deputat de Giurgiu, care ar avea ceva pile la nivel înalt.

Cum nici postul naţional nu stă pe roze cu banii, bruneta a mai lăsat la preţ, oprindu-se undeva la 5.000 de euro, pentru prezentarea unui jurnal de ştiri mondene. În plus, i s-a oferit şi posibilitatea de a face parte din distribuţia unui nou serial TV.

Sursa: Realitatea

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×