Andreea Mantea a devenit mămică! Prima imagine cu bebeluşul

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
28/05/2015, 00:01
Andreea Mantea a devenit mămică! Prima imagine cu bebeluşul GALERIE FOTO

UPDATE: Andreea Mantea a născut prin cezariană, operaţia a decurs normal, iar bebeluşul este perfect sănătos, avînd 3,21 kilograme şi 50 de centimetri. David a primit nota 10 la naştere, iar acum micuţul şi mămica lui se odihnesc.

mantea222_43342300

 

Sursă: www.romaniatv.net

………………………….

Andreea Mantea este in culmea fericirii. Miercuri dimineata, fosta vedeta TV a devenit pentru prima oara mamica, aducand pe lume un baietel perfect sanatos. Vedeta a adus pe lume un băieţel de 3,21 de kilograme şi 50 de cm, care a primit nota 10 din partea medicilor.

Ziua cea mare a venit pentru Andreea! La 28 de ani, bruneta a devenit mama, nascut un baietel care va primi numele de David. Miercuri dimineata, Mantea s-a prezentat pentru operatia de cezariana, programata la o clinica privata din Bucuresti.Din fericire, interventia chirurgicala a fost incununta de succes, atat mama, cat si bebelusul aflandu-se in afara oricarui pericol.

Frumoasa si bestia

Micutul David este rodul iubirii dintre Andreea si fostul ei iubit luptator. Din pacate, povestea lor de amor nu a avut happy-end, cei doi despartindu-se tocmai din cauza sarcinii vedetei.

Sursă: w ww.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×