Ştirea momentului în showbiz! Andreea Mantea a spus ”DA” la doar o lună şi jumătate după ce a născut!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
12/07/2015, 00:05
Ştirea momentului în showbiz! Andreea Mantea a spus ”DA” la doar o lună şi jumătate după ce a născut! GALERIE FOTO

ANDREEA MANTEA. Ştirea momentului în showbiz! Andreea Mantea a spus ”DA” la doar o lună şi jumătate după ce a născut! CLICK SUS IN GALERIA FOTO PENTRU A VIZUALIZA GALERIA FOTO!

ANDREEA MANTEA. Proaspăta mămică Andreea Mantea nu a rezistat prea mult departe de forfota televiziunii şi, mânată de griji financiare, a acceptat să apară într-un nou show pregătit de Antena 1.

GALERIE FOTO. Aseară a avut loc NUNTA ANULUI în showbiz! Totul s-a făcut în MARE SECRET! AVEM POZELE!!!

ANDREEA MANTEA. Nevoia de câştiguri sigure şi imediate – având în vedere că, părăsită de tatăl copilului, îşi creşte băieţelul singură -, dar şi oportunitatea de a nu ieşi prea multă vreme din lumina reflectoarelor au făcut-o pe Mantea să accepte cu ochii închişi un rol, e adevărat mic, în cea mai nouă producţie a Antenei 1, “Poftiţi de vă iubiţi!”, anunta libertatea.ro.

Mădălina Manole NU S-A SINUCIS!? Mărturisire CUTREMURĂTOARE: „Soacră-sa A ÎMPINS-O pe scări!”

ANDREEA MANTEA.  Ceartă ca-ntre fete!

ANDREEA MANTEA. Conform scenariului gândit de producătorii show-ului, Mantea trebuie să presteze “la greu” ca să obţină ceva sponsorizări de la cei care şi-au unit forţele pentru a ajuta o pereche de pitici, angajaţi ai unui circ, să-şi facă o nuntă ca-n poveşti.

ANUNT ŞOC!!! DECIZIE BOMBĂ DE ULTIMA ORA A ANTENEI 1! Anunţ ŞOC! Răzvan Simion… 

Alături de amica ei, Daniela Crudu, cea mai nouă “Burlăciţă” a Antenei, mămica Andreea Mantea a muncit într-o florărie, dar şi într-un laborator de prăjituri, pentru a putea obţine aranjamentele florale potrivite, dar şi tortul miresei.

Ce face Pepe pe PLAJĂ cu o altă femeie? Sărutări, atingeri INTERZISE… Doamne! Avem VIDEO

La cofetărie, lucrurile au scăpat uşor de sub control şi, între Crudu şi Mantea s-a iscat o mică ceartă care a fost tranşată, ca-ntre fete, cu… frişcă din belşug.

GALERIE FOTO DE SENZATIE!!! CE FETE ARE PRODANCA!!! S-AU DEZLANTUIT PE PLAJA!!! IATA-LE IN TOATA SPLENDOAREA!!!

La bătaia cu frişcă a fost părtaş şi Andrei, solistul de la “Alb şi Negru”, aflat şi el, alături de Vârciu, în echipa de vedete care filmează la Mamaia, pentru acest prim episod al producţiei de divertisment.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×