Andreea Ibacka, dezvăluiri despre botezul fiicei Namiko! Cine vor fi nași

Dan Stancu   
în Stiri mondene
16/03/2019, 11:54
Andreea Ibacka, dezvăluiri despre botezul fiicei Namiko! Cine vor fi nași GALERIE FOTO
Andreea Ibacka a povestit prin ce a trecut la nașterea fetiței sale

Andreea Ibacka și Cabral se pregătesc de botezul fiicei Namiko. Au decis deja cine vor fi nașii micuței și când va avea loc ceremonia. Nu își doresc ceva fastuos, ci mai degrabă o petrecere cu familia și cei mai buni prieteni.

Andreea Ibacka, dezvăluiri despre botezul fiicei Namiko! Primele detalii

Cea care a vorbit despre botezul lui Namiko a fost Andreea Ibacka. „Ne-am gândit și la botez, dar încă nu ne-am organizat, ca să zic așa. L-am tot amânat. Probabil va fi la sfârșit de mai. Nu-mi doresc nimic sofisticat, adică vom fi o mâna de oameni, familia, câțiva prieteni și vom face un grătar. Probabil o să mă organizez pe ultima sută de metri. A fost important să găsesc o biserica și am ales-o. O să fie un eveniment simplu, cu tematică românească. Vor fi aceiași nași, Irina și Răzvan Fodor, care ne-au și cununat acum câțiva ani”, a spus Andreea.

Ea și-a dorit să nască natural, dar, în cele din urmă, Namiko a venit pe lume prin cezariană. Medicii i-au recomandat cezariana și vedeta s-a conformat, pentru că bebelușul era prea mare și nu putea fi adus pe lume decât așa.

Andreea Ibacka vorbește despre botez.
Andreea Ibacka vorbește despre botez.

A povestit prin ce a trecut la naștere

„A fost cumplită recuperarea, am avut niște dureri cum nu credeam că există. Eu mi-am dorit mult să nasc natural, am încercat, dar nu s-a putut. Din sala de travaliu m-au mutat de urgenţă la sala de operaţii pentru a-mi face cezariană, pentru că nu reuşeam să nasc un copil atât de mare cum a fost fetiţa mea. Am avut nişte dureri groaznice, n-am putut să merg”, a povestit soția lui Cabral.

Ea a vorbit și despre experiența ca mamă: „E foarte frumos, e greu, dar e greu ca la toata lumea adică nu e ceva ieşit din comun la mine… este incredibil de frumos adică sunt satisfacţii enorme orice gest, orice zâmbet de al copilului e minunat si te încarcă pentru întreaga zi”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×