Andreea Esca, SENZAŢIONALĂ în costum de baie. Cum fost surprinsă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
23/07/2015, 00:05
Andreea Esca, SENZAŢIONALĂ în costum de baie. Cum fost surprinsă GALERIE FOTO

Andreea Esca se află zilele acestea într-o binemeritată vacanţă, alături de familie, departe de agitaţia Bucureştiului. Ştirista, care acordă o atenţie constantră felului în care arată, a postat pe contul ei de socializare o fotografie în care apare în costum de baie, arătând incredibil de bine. Însă nici fiica ei, Alexia, în vârstă de 15 ani, nu e mai prejos.

Andreea Esca şi-a luat familia şi a pornit-o în vacanţă, într-un resort cochet din Antalya, Turcia. Ştirista în vârstă de 42 de ani le-a arătat fanilor cum se distrează ea, alături de cei dragi. Vedeta a postat pe site-ul ei de socializare o fotografie în care apare în costum de baie. Jurnalista a pozat la cameră, arătând forma fizică de invidiat pe care o are, la 42 de ani şi după 2 naşteri. Şi asta datorită sportului, dietelor echilibrate, dar mai ales şedinţelor de Pilates.

VESTE ŞOC pentru milioane de ROM NI! Trebuie să se prezinte de URGENŢĂ cu buletinul

ULTIMA ORĂ! OANA ROMAN, DE URGENŢĂ LA SPITAL! MEDICII AU INTERVENIT IMEDIAT! FOTO CU VEDETA!

Sportul este foarte important. Mai ales, atunci când nu mai ai 20 de ani. Nu e totul să arăţi bine, la suprafaţă. Mie îmi place când pun mâna pe cineva să nu simt că îi zboară carnea de pe oase, că e moale. Şi cred că nu sunt singura care gândeşte în acest fel… aşa că de trei ori pe săptămână, moartă -coaptă, o oră muncim pentru forma fizică. Fac Pilates Allegro, adică un Pilates mai forţos”, dezvpluia Esca acum ceva vreme.

RTEmagicC_esca_02.jpg

Iar fiica ei îi moşteneşte calităţile fizice. La 15 ani, Alexia este o domnişoară în adevăratul sens al cuvântului, extrem de frumoasă, slăbuţă şi tonică.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×