Andreea Esca răsuflă uşurată: nu trebuie să mai plătească 200.000 de euro!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/02/2016, 17:50
Andreea Esca răsuflă uşurată: nu trebuie să mai plătească 200.000 de euro! GALERIE FOTO

Tribunalul a suspensat procesul prin care doi romani din Marea Britanie o dadusera in judecata pe vedeta
Doar doua luni a durat procesul in care Andreea Esca, Cristi Leonte si reporterul Rares Nastase erau chemati in judecata de doi romani stabiliti in Marea Britanie.

Gabriel Cristian Groman si Alina Rauta, doi romani stabiliti in Marea Britanie, au cerut 200.000 de euro danue morale pentru ca s-au considerati jigniti de modul in care au fost prezentati de postul de televiziune la care lucreaza Andreea Esca. Ei nu au fost insa suficienti de bine consiliati din punct de vedere juridic, pentru ca dupa trei infatisari nu au fost capabili sa-si precizeze natura actiunii judiciare. Saptamana trecuta, judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au suspendat solutionarea cauzei „pentru neindeplinirea de catre reclamanta a obligatiei stabilite in sarcina sa”. Cei doi romani pot face recurs pe toata durata suspendarii, ceea ce inseamna ca au dreptul sa ia procesul de la capat oricand doresc.

Am fost contactati de o echipa a postului PRO TV, formata din reporterul Rares Nastase si un cameraman. Acestia au dorit sa filmeze casa unde locuim, sub motivul ca doresc sa schimbe imaginea romanilor ce traiesc în Londra si UK, în BINE, aceasta emisiune – în opinia lor – fiind o contrapartida (un raspuns), la emisiunile defaimatoare la adresa romanilor produse si difuzate de postul britanic Cannel 4. Am acceptat acest lucru, gandindu-ma ca romanii nu merita sa fie aratati cu degetul de nimeni, nici de englezi, nici de altcineva si trebuie sa aratam partile pozitive ale romanilor din Diaspora. (…)

Am fost prezentati ca niste oameni care îsi duc viata de azi pe maine, care nu se descurca fara mancarea trimisa de acasa, de parinti. Realitatea expusa de noi a fost cu totul alta! Am declarat ca ne putem permite foarte multe lucruri, ca viata noastra de aici este incomparabila cu viata din Romania, numai ca ne lipseste gustul produselor de acasa. Aici, carnea nu are nici un gust, asta am spus…”, au declarant cei doi romani pentru Diaspora TV.

Sursa: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×