Andreea Esca, decizie importantă după 20 de ani la pupitrul ştirilor

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
31/07/2015, 14:50
Andreea Esca, decizie importantă după 20 de ani la pupitrul ştirilor

Andreea Esca a lansat site-ul andreeaesca.com, care va găzdui toate proiectele sale, acumulate de-a lungul carierei profesionale de 20 de ani la pupitrul Ştirilor PRO T, potrivit unui comunicat PRO TV.

„După o lungă carieră în media, în care a transmis în direct, a prezentat, a luat interviuri unora dintre cei mai importanţi oameni şi a fost în mijlocul tuturor evenimentelor importante, Andreea Esca a dat startul unei noi provocări şi spune tuturor: “Bună ziua, România! Bună ziua, On-line! Suntandreeaesca.com!”, anunţă un comunicat PRO TV.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

De asemenea, site-ul Andreei Esca va găzdui şi un blog prin intermediul căruia telespectatorii o pot cunoaşte mai bine pe jurnalistă, dincolo de ecranul televizorului.

”M-am împrietenit destul de greu cu online-ul, pentru că iubesc hârtia şi scrisul cu stiloul, dar cred că un jurnalist trebuie să fie în pas cu vremurile pe care le trăieşte. Însă, ce mi-a plăcut dintotdeauna la internet este viteza, iar împărtăşirea instantanee a unei informaţii este visul oricărui om de ştiri. Cu andreeaesca.com voi fi în legătură directă cu telespectatorii chiar şi în afara programului de la ora 19.00. Vom putea aborda subiecte dintre cele mai diverse, aşadar le aştept sugestiile!”, a declarat Andreea Esca.

Sursă: www.romanialibera.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×