DOLIU! Andreea Esca, ÎNDURERATĂ de vestea TRAGICĂ

Ionuţ Cataramă   
în Monden
24/01/2015, 13:14
DOLIU! Andreea Esca, ÎNDURERATĂ de vestea TRAGICĂ GALERIE FOTO

Andreea Esca este în doliu! Vestea tragică venită în această dimineaţă a făcut-o pe faimoasa prezentatoare să îşi exprime regretele chiar în public. Şi a postat pe contul de socializare un mesaj emoţionant! 

TRAGEDIE FARA MARGINI ASEARA TARZIU!!! UN DEMNITAR, IMPLICAT INTR-UN ACCIDENT EXTREM DE GRAV DE CIRCULATIE!!! DIN PACATE, A MURIT…!!!

Tudor Opriş, iniţiatorul primului cenaclu literar pentru copii, „Săgetătorul”, a murit, la 88 de ani.

Bărbatul a fost pasionat de poezie. Primul volum publicat, „Popas printre frunze şi flori”, apare în 1962, iar prima culegere de poeme, „Omul cu iubirile”, în 1985. În 1993 tipăreşte „Versuri alese”, urmat de „Poeme marine”, „De dragoste”, „Zborul cărăbuşului”, „Inedite” şi „Cântece ameline” (2001).

FOTO / ANAMARIA PRODAN, MEGA LOVITURA DATA IN STATELE UNITE!!! 3.000 OAMENI AU APLAUDAT-O LA LAS VEGAS!!!

tudor_opris-666

ANUNT FABULOS!!! HBO REVINE LA RCS RDS!!! SI VA FI GRATIS!!! MILIOANE DE ROMANI IL VOR PUTEA VEDEA!!!

Andreea Esca şi-a exprimat regretul cu privire la trecerea în nefiinţă a scriitorului.

„Din păcate mulţi profesori excepţionali ne-au părăsit de curând…pentru totdeauna: profesorul Doncea, profesorul Novac şi acum domnul profesor Tudor Opriş, care pe mulţi dintre noi ne-a făcut să iubim poezia. Dumnezeu să-i odihnească!”, a scris Andreea Esca pe contul său de socializare.

UN AN DE LA TRAGEDIA DIN APUSENI!!! DEZVĂLUIRE TRAGICĂ!!! LEGĂTURA TERIBILĂ DINTRE UN FOTBALIST AL STELEI ŞI RĂPOSATA AURA ION!!!

 

esca

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×