Andreea Esca, către Mihaela Rădulescu: „Taci! Te dau afară din studio!”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
14/03/2015, 16:11
Andreea Esca, către Mihaela Rădulescu: „Taci! Te dau afară din studio!”

Mihaela Rădulescu este zilele acestea cea mai criticată şi mai mediatizată vedetă din România. După ce a jignit o concurentă de la „Românii au talent”, Răduleasca a acceptat propunerea Andreei Esca de a participa la Europa FM şi de a răspunde mai multor întrebări.

După ce a luat-o la întrebări pe Mihaela Rădulescu, Andreea Esca i-a făcut o surpriză invitatei sale şi a adus-o în studioul Europa FM pe Dana Budeanu. Uimită de prezenţa prietenei sale, Mihaela Rădulescu nu şi-a putat stăpîni emoţiile.

„Vai, ce surpriză mi-aţi făcut! Mă simt ca la Surprize-Surprize”, a declarat Mihaela Rădulescu. În tot acest timp, Andreea Esca a rugat-o pe Mihaela să se abţină, pentru ca Dana Budeanu să poată vorbi. „Mihaela e total diferită în particular faţă de cea de la televizor. E o prietenă desăvârşită”, a spus Dana Budeanu. „Mai…”, a încercat să continue Mihaela.

„Mihaela, taci! Las-o pe Dana să vorbească. Te dau afară din studio!”, i-a spus Andreea Esca în glumă Mihaelei. „Nu prea pot”, a încercat să riposteze în zadar Mihaela Rădulescu. În cele din urmă Dana Budeanu a avut doar cuvinte de laudă la adresa Mihaelei.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×