Andreea Esca, anunţ-bombă! Vedeta are o clauză specială în contract

Iuliana Spirache   
în Hotnews
24/06/2015, 11:23
Andreea Esca, anunţ-bombă! Vedeta are o clauză specială în contract

Tunsoarea Andreei Esca reprezinta un mit la fel de mare ca cel legat de salariul ei. Vedeta este tunsa de 20 de ani la fel iar recent a fost intrebata daca are de gand sa-si schimbe vreodata coafura.

Pe 1 decembrie 1995, Pro TV isi incepea emisia pentru prima data cu Andreea Esca la pupitru. Pe atunci o necunoscuta tunsa frantuzeste, stirista a devenit in timp un adevarat simbol al postului pentru care lucreaza, recunoscuta si respectata de toata bransa vedetelor de televiziune. Au trecut aproape 20 de ani de atunci, iar Andreea Esca si-a pastrat aceeasi tunsoare, cu toate ca fizionomia ei s-a tot schimbat in acest timp. Asa se face ca frizura Andreei Esca s-a transformat intr- un mit, la fel ca salariul acesteia (se spune ca Andreea Esca are cel mai mare salariul din lumea televiziunii).

Recent, Andreea Esca a fost intrebata daca are de gand sa renunte vreodata la tunsoarea care a facut-o celebra, in cazul in care vreodata ar ramane doar cu jobul de la radio si cel de la revista. „Nu se pune problema deocamdata nici de una nici de alta. Dar cine stie, poate ca la 70 de ani voi fi o excentrica doamna in varsta cu parul lung”, a venit raspunsul Andreei, pentru revista Be Blue Air.

Interesant e faptul ca Andreea Esca nu a fost totusi tunsa frantuzeste toata viata. La debutul ei in lumea televiziunii, pe vremea postului Soti infiintat de Adrian Sarbu la inceputul anilor 90, Andreea Esca era bruneta si avea parul lung. Practic, mnomentul schimbarii de look a fost acela al inceputurilor Pro TV-ului, atunci cand la stiri era nevoie de o figura sobra si credibila. Se spune chiar ca in contractul sau, Andreea Esca are stipulat ca nu are voie sa-si lase parul sa creasca mai mult de nivelul umerilor, acest aspect fiind impus pentru o perioada si celorlalte stiriste din post.

Sursă: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×