Anunţ BOMBĂ! „Andreea Esca a SEMNAT!” De sîmbătă…

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
03/03/2015, 08:41
Anunţ BOMBĂ! „Andreea Esca a SEMNAT!” De sîmbătă…

Andreea Esca, decizie neaşteptată. Vedeta ProTV se implică într-un nou proiect media, surprizător pentru fanii ei. Dacă până acum o vedeai la pupitrul jurnalelor, vedeta a decis să realizeze la Europa FM o emisiune de interviuri cu personalităţi ale momentului. Emisiunea va fi difuzată sâmbăta, de la ora 12.00, şi se va intitula „La Radio cu Andreea Esca”.

De altfel, acesta este primul proiect media al ştiristei, demarat în afara trustului MediaPro, care deţine ProTV. Europa FM aparţine trustul media Lagardère.

E OFICIAL!!! ANUNTUL BOMBA AL GUVERNULUI CU PRIVIRE LA ARMATA OBLIGATORIE!!! AI PANA IN 35 DE ANI??? TE PRIVESTE!!!

Chiar dacă are o carieră în jurnalism de peste 20 ani, este pentru prima oară când Andreea Esca, prezentatoare a „Ştirilor Pro Tv”, va realiza o emisiune la radio, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul postului de radio Europa FM.

ATENŢIE! SE SCHIMBĂ ORA. Când trecem la ora de vară!

ŞOC pentru România. Ne aşteaptă un cutremur devastator

Primul invitat al Andreei Esca în emisiunea sa de la Europa FM va fi Andi Moisescu „Suntem un radio independent şi credibil care încearcă în mod consecvent să îşi construiască cele mai bune programe. Ne respectăm ascultatorii, iar deontologia profesională este singurul nostru crez, aşa că e o mare bucurie pentru noi să o avem alături de-acum înainte şi pe Andreea Esca”, spune Andrada Burdalescu, jurnalista care conduce operaţiunile grupului Lagardere în România.

Printre jurnaliştii care apar în prezent în emisiuni la Europa FM se numără Cătălin Tolontan, Cristian Tudor Popescu şi Moise Guran – colaboratori în matinalul “Deşteptarea” cu George Zafiu şi Vlad Petreanu. Andreea Esca va putea fi ascultată pentru prima dată la Europa FM marţi dimineaţă, în calitate de invitat special în emisiunea matinală “Deşteptarea”.

S-AU SCUMPIT ŢIGĂRILE. Vezi noile preţuri!

FLAVIA, de la Neatza cu Răzvan şi Dani, show erotic la tv (VIDEO)

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×