Andreea Berecleanu, MOMENTE grele! Medicii nu mai pot face nimic

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
26/07/2015, 14:58
Andreea Berecleanu, MOMENTE grele! Medicii nu mai pot face nimic

A tinut totul secret, insa recent, Andreea Berecleanu si-a dezvaluit drama: sufera de hernie de disc si nu poate fi operata, riscand inclusiv paralizia. Dar suferinta ei vine la pachet cu o alta durere, una ingrozitoare pentru orice femeie.

A suferi in tacere ani la rand insa, odata ce a participat la un eveniment caritabil, cu oameni cu dizabilitati, Andreea Berecleanu a acceptat si ea, sa vorbeasca despre suferinta care o chinie de multa vreme:

Cîntăreţ CELEBRU de la noi, GRAVE probleme de sănătate

„De la doi-trei ani, am facut sport de performanta, am practicat multe sporturi, in special schi. Am facut «maratonuri» pe partie, mai ales pe Valea Prahovei. Din pacate, am foarte multe hernii de disc, asa incat trebuie sa trag foarte tare in acest an, doi, trei ani. Nu pot suferi nicio interventie chirurgicala, va trebui sa rezolv aceste probleme grave cu fizioterapie… ca sa nu ajung asa (paralizata – n.r.), fereasca Dumnezeu!”, a declarat stirista.

Cătălin Măruţă, anunţ făcut în direct: După opt ani împreună, ne despărţim!

Problema Andreei nu ar fi fost atat de spoinoasa daca s-ar fi putut opera, insa tot ce poate face e sa gaseasca tratamente care sa ii amelioreze durerile.

Nu mai poate face copii

Din pacate, aceasta afectiune are mult mai multe implicatii, extrem de dureroase, pentru o femeie. Insa, cum bolile nu le putem contrala sau elimina decat partial, Andreea s-a vazut nevoita sa se conformeze stilului de viata pe care i-l dicteaza aceasta pacatoasa hernie de disc:

VESTE ŞOC! MILIOANE DE ROM NI SÎNT AFECTAŢI! Trebuie să se prezinte de URGENŢĂ cu buletinul!

„Trebuie sa faca tratament cu alongatii, numai asa se pot diminua durerile. Tratamentul se face in fiecare zi si este de lunga durata, drept urmare este nevoie de timp. Andreea a avut foarte multe proiecte, dar in perioada urmatoare va incerca sa puna sanatatea pe primul plan. Din pacate, tot din cauza acestei hernii de disc, ea nu va mai putea face copii. Are 40 de ani, inca este o femei fertila, chiar si-a facut teste in acest sens si au iesit in parametri normali. Numai ca nu ar putea sa duca o sarcina. Andreea si iubitul ei, medicul Constantin Stan, s-au obisnuit cu ideea asta, nu e o piedica in calea fericirii lor. Acum astepat nepotii, intrucat fiica lui are deja 30 de ani si, cel mai probabil, va deveni mamica in curand”, a povetsit o sursa din anturajul prezentatoarei TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×