Andreea Bălan, varianta de rezervă a iubitului. Îşi dorea altă femeie

Iuliana Spirache   
în Hotnews
03/04/2015, 08:31
Andreea Bălan, varianta de rezervă a iubitului. Îşi dorea altă femeie GALERIE FOTO

Andreea Bălan şi iubitul ei, Michael, împlinesc în curând un an de când s-au cunoscut şi de când formează un cuplu. Relaţia lor a debutat la scurt timp după ce americanul a eşuat în seducerea unei alte românce, de profesie manechin.

Anca Roxana Ciochină este stabilită de câţiva ani în Statele Unite şi locuieşte la New York. Tânăra a studiat psihologia şi a renunţat pentru moment la cariera de manechin pentru una de business. Frumuseţea româncei i-a atras atenţia lui Michael în urmă cu un an, când a cunoscut- o printr-o prietenă comună. Americanul, care tocmai se despărţise de iubita stewardesă, a început să o curteze asiduu pe Anca. Asaltul n-a avut succes pentru că fata i-a refuzat avansurile, spunându- i că este preocupată de munca ei.

A fost pură nimereală

Povestea lor este foarte cunoscută în grupul de prieteni comuni din cartierul newyorkez în care locuiesc cei doi protagonişti ai poveştii. Cu coada între picioare, Michael s-a reorientat şi, la scurt timp, americanul şi-a canalizat asaltul amoros către altă româncă celebră, Andreea Bălan, care s-a nimerit să fie în perioada aceea la New York. De această dată, nu s-a mai lovit de un refuz.

Sursă: libertatea.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×