GALERIE FOTO. Andreea Bălan şi-a schimbat look-ul! Nu mai arată aşa cum ştiai! Imagini exclusive cu vedeta!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
03/02/2016, 10:45
GALERIE FOTO. Andreea Bălan şi-a schimbat look-ul! Nu mai arată aşa cum ştiai! Imagini exclusive cu vedeta! GALERIE FOTO
FOTO: facebook.com

Andreea Bălan este una dintre artistele de la noi care, de fiecare dată când are ocazia, se reinventează. Şi nu este vorba doar de muzică sau show-urile extrem de complexe pe care le susţine, ci şi de look-ul pe care îl afişează în faţa fanilor ei.

Zilele trecute, Andreea Bălan a decis că este cazul să facă o schimbare radicală la ea. Şi, cum, de curând a lansat şi o melodie nouă, frumoasa cântăreaţă a luat hotărârea să marcheze momentul cu o înfăţişare nou-nouţă. Din acest motiv, artista a mers la un salon de înfrumuseţare în care, după ce i-a explicat în amănunt hair-stylistului ce îşi doreşte, s-a lăsat pe mâna acestuia şi şi-a schimbat radical culoarea părului.

Iar acum, după ce luni bune a defilat cu părul de culoare albastră, în trwend cu moda de peste Ocean, acum, Andreea Bălan se poate lăuda, din nou, cu o culoare pe care nimeni din showbiz nu o mai are. Mai exact, podoaba capilară a vedetei este, acum, în mai multe culori, dar domină un roz pal şi un bleu deschis.

Decizia de a-şi schimba atât de mult look-ul a venit, spune Andreea Bălan, doar după ce s-a consultat cu fanii săi, prin intermediul conturilor sale de socializare. Şi se pare că nu doar fanii sunt încântaţi de schimbarea de look a vedetei, ci şi iubitul acesteia, actorul George Burcea, cel care a văzut-o primul cum îi stă cu noua înfăţişare.

Andreea Bălan are o relaţie cu actorul George Burcea, cei doi fiind, deja, de nedespărţit. Mai mult decât atât, în preajma cântăreţei se vorbeşte că iubirea dintre cei doi este extrem de intensă, talentata artistă simţind, în sfârşit, că şi-a găsit bărbatul de care avea nevoie.

Sursa: spynews.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×