Andreea Bălan şi Keo, aproape de împăcare? Artistul a sunat-o

Iuliana Spirache   
în Hotnews
11/07/2015, 08:45
Andreea Bălan şi Keo, aproape de împăcare? Artistul a sunat-o

Relaţia dintre Andreea Bălan şi Keo pare să prindă contur, din nou. Artistul parcă nu mai are linişte fără fosta lui iubită, pe care încearcă să o recucerească chiar şi prin intermediul reţelelor sociale, chiar sub ochii lui Misty, actuala lui iubită.

Relaţia dintre Andreea Bălan şi Keo s-a încheiat anul trecut, dar artistul dă semne că o vrea înapoi pe frumoasa vedetă. Acesta a publicat recent un mesaj pe o reţea socială care sugerează că nu-şi mai poate lua gândul de la Andreea (31 de ani). „Nu vreau să-mi fie dor de tine în această seară, vreau să te sărut”, a scris Keo (37 de ani) pe pagina lui personală. Se pare că sentimentele l-au dus cu gânduri la nişte versuri mai vechi, extrase dintr-o melodie pe care artistul a compus-o pentru Cătălin Josan.

Andreea Bălan şi Keo: Artistul a sunat-o în miez de noapte

Andreea Bălan şi Keo nu mai sunt împreună de aproximativ un an, însă aceasta nu pare a fi o piedică pentru artist. Fosta membră a trupei „Andre” a mărturisit în cadrul emisiunii Acces Direct faptul că a avut parte de o surpriză din partea fostului ei iubit. Keo a sunat-o pe Andreea în miez de noapte cu ocazia zilei ei de naştere: „A fost ziua mea pe 23 iunie. Mi-am sărbătorit-o în America şi chiar am filmat şi un videoclip în ziua respectivă. Am fost sunată de Keo, dar şi de Michael (fostul iubit al Andreei Bălan, cu care s-a cuplat după despărţirea de Keo – n.r.). Probabil că încă mai au speranţe la mine amândoi. Îmi place să cred că nu sunt o persoană care să pară indiferentă celor din jur” a spus vedeta.

Andreea Bălan şi Keo au fost împreună opt ani

Povestea de dragoste dintre Andreea Bălan şi Keo a ajuns la final după aproape opt ani. Cei doi s-au despărţit din cauza infidelităţilor lui Keo, care o înşela cu Misty, în prezent, actuala lui iubită. Cu toate acestea, Keo nu  a fost pregătită să recunoască faptul că el a fost cel vinovat, aşa că a băgat-o pe Andreea la înaintare atunci când a făcut despărţirea oficială: „Da, e adevărat, ne-am despărţit, mai mult din cauza ei. Pentru că ea îşi dorea copii şi familie, iar eu nu eram pregătit să fac acest pas. Încă nu ştim ce se va întâmplă cu casa. Cert este că eu lucrez la un al album nou în acel studio din vilă. Şi presa a contribuit la această despărţire, fiind forţaţi să luăm o decizie în acest sens. Am decis să vă spun vouă primii pentru că dacă ţin capul în nisip nu e bine. Dacă ea a decis acest lucru, eu nu mă pot opune”, a mărturisit atunci artistul pentru Click!.

Sursă: click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×