Andreea Bălan și George Burcea, reconciliere aparent imposibilă: „E tot o formă de violență”

Dan Suta   
în Stiri mondene
22/02/2020, 11:08
Andreea Bălan și George Burcea, reconciliere aparent imposibilă: „E tot o formă de violență”
Andreea Bălan și George Burcea sunt tot mai departe de împăcare. Sursa foto: Instagram

Andreea Bălan și George Burcea au luat-o de ceva vreme pe drumuri diferite, iar cei apropiați se întreabă dacă artiștii (ea cântăreață, el actor) mai au o vreo șansă de împăcare.

Andreea Bălan și George Burcea nu se mai împacă?

O persoană din anturajul lor a vorbit despre adevăratele motive ale despărțirii dintre cântăreață și George Burcea. Sursa wowbiz.ro susține că nu se pune problema de violență fizică în acest cuplu, însă George ridica de multe ori tonul la ea și se consideră tot un soi de violență.

„Oficial, nu s-a mutat încă din casa Andreei Bălan, dar nici nu mai stă acolo. Merge din când în când, își ia haine, și pleacă din nou, în ciuda faptului că ea încearcă să îl rețină, să discute. Atunci el reacționează ciudat, ridică vocea, nu vrea să o asculte, și pleacă. Andreea încearcă să fie tare pentru cele două fetițe pe care le au împreună, dar inima ei e zdrobită”, a declarat o persoană pentru WOWBIZ.

„Andreea suferă foarte tare”

„Andreea nu înțelege de ce el se comportă așa cu ea, cu soția lui, mai ales că este implicat în campania împotriva violenței domestice. Adică, e adevărat, el nu a fost niciodată violent fizic cu ea, dar discuțiile pe care le poartă pe un ton ridicat sunt tot o formă de violență…”, a mai spus respectiva persoană.

„Nu mai pot comunica așa cum o făceau, Andreea suferă foarte tare din cauza asta, mai ales că, atunci când vine vorba de George, este mai înțelegătoare ca niciodată. Ea, culmea, îl și înțelege, știe că pentru el, probabil, este greu să fie în umbra ei, dar tot vrea să îl ajute să depășească situația”, a mai declarat respectiva persoană.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×