Andreea Bălan, sărut pasional cu o DANSATOARE

Ionuţ Cataramă   
în Monden
05/01/2015, 12:15
Andreea Bălan, sărut pasional cu o DANSATOARE GALERIE FOTO

Cântăreaţa Andreea Bălan (30 ani) se dezlănţuie şi îşi trăieşte viaţa din plin în cluburile de noapte. Discretă până acum cu viaţa personală, blondina e pe cai mari de când s-a despărţit de Keo. Profesional continuă să-i meargă bine şi nici pe plan personal nu are motive să se plângă. Trăieşte o frumoasă poveste de amor cu americanul Michael, iar când el nu este prin preajmă are cine să-i ţine companie.

ANDREEA BĂLAN S-A DEZBRĂCAT DUPĂ SHOWUL NEBUN DE REVELION! E GOALĂ PUŞCĂ!!!

636x864_andreeabalansexy

ŞTIREA CARE A ŞOCAT INTERNETUL: „CÎNTĂREAŢA DENISA A MURIT!”

Andreea Bălan nu mai este o fată cuminte, iar dovadă stau imaginile publicate pe un site de socializare, în care apare sărutându-se cu o dansatoare şi jucându-se cu un tinerel.

andreea_balan_sarut1

Îmbrăcată într-o rochiţă roşie, scută, cu spartele gol, Andreea Bălan a făcut senzaţie la cel mai recent eveniment la care a participat! A dansat, a cântat şi s-a sărutat cu o dansatoare. Vrăjit de cântăreaţă a fost şi un tânăr care a strâns-o în braţe şi a mimat tendinţa de a o săruta cu foc. Oare americanul Michael ce părere are?

VIDEO 18+ NECENZURAT / CUM ŞI-A UMILIT BENDEAC IUBITA, ROXANA VANCEA!!! A FILMAT TOT!!

andreeabalansarut

„Este foarte bine. Sunt foarte fericită! Mă bucur că viaţa m-a răsplătit atât de repede. Sper să dureze, să-mi îndeplinesc visele. Mă bucur că după un eşec mi s-a schimbat viaţa atât de repede, sunt fericită. îmi plac foarte multe lucruri la el. Cel mai important este ca mă iubeşte pe mine, neştiind cine sunt eu. În Barcelona a fost dragoste la prima vedere, a existat atracţie din prima. Dacă există iubire, distanţa nu este o problemă”, spunea Andreea Bălan despre noul iubit, Michael, în braţele căruia şi-a găsit consolarea după despărţirea de Keo, cu care s-a iubit mai bine de 8 ani.

VESTE GROAZNICĂ PENTRU ANDREEA MANTEA!!! „SUSPECTĂ DE CANCER!!!”

Sursă: www.spynews.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×