Andreea Bălan iubeşte din nou! Vezi cine este norocosul

Iuliana Spirache   
în Hotnews
01/08/2015, 08:57
Andreea Bălan iubeşte din nou! Vezi cine este norocosul GALERIE FOTO

A renunţat la relaţia cu Keo, apoi la cea cu americanul Michael Tracy, iar acum, Andreea Bălan pare dispusă să meargă înainte cu un nou partener: un american de origine română, alături de care a filmat în Los Angeles cel mai recent videoclip.

Iată că soarele pare să strălucească din nou pe strada Andreei Bălan: a înregistrat câteva piese noi, un videoclip în SUA, iar dragostea pare să bată din nou la uşa ei.

Cel care i-a readus zâmbetul pe buze ar fi, potrivit surselor noastre, un român stabilit în SUA, artist rapper care a cunoscut deja succesul în America. Andrei Roşca, pe numele lui de scenă Drei Ros, apare alături de Andreea Bălan în cel mai recent videoclip al vedetei, “Throw your money”.

Şi dacă iniţial a fost doar o colaborare profesională, acum se pare că s-a transformat în pasiune cu şanse mari de a deveni o relaţie de durată. Idila ar fi debutat în SUA, la a doua călătorie a româncei, când a filmat împreună cu Drei Ros de dimineaţă până seara, în costume provocatoare.

Născuţi în acelaşi oraş

Drei Ros este un ploieştean mai mic cu patru ani decât Andreea şi se află în SUA încă din copilărie. A studiat la University of Washington Tacoma şi a avut câteva colaborări de excepţie cu vedete de peste Ocean, precum Akon. Şi-a construit o carieră artistică solidă în Los Angeles, iar parteneriatul cu Andreea l-a impresionat foarte mult.

Apropiaţii lor susţin că între cei doi pare să existe o compatibilitate foarte bună, ambii având aceleaşi preocupări, pasiuni şi chiar colaborarea i-ar putea apropia şi mai mult.

CLICK PE GALERIE PENTRU A VEDEA FOTO

Andreea Bălan a renunţat la relaţia cu americanul Michael Tracy în urmă cu mai bine de două luni, dar locul pare să fi fost deja ocupat. În tot acest timp, foştii parteneri Keo şi Michael fac tot posibilul să-i reintre în graţii.

Dezvăluiri despre bărbaţii din viaţa ei

Andreea Bălan a vorbit deschis şi sincer despre relaţiile ei cu Keo şi cu Michael Tracy în cel mai recent număr al revistei VIVA!, acum la chioşcuri. Vedeta a recunoscut că a plâns mult atunci când a aflat că este înşelată.

“S-a întâmplat să trec prin perioade foarte grele în plan personal, când acasă plângeam încontinuu, dar pe sticlă nu se vedea niciodată acest lucru”, a declarat ea referindu-se la infidelitatea lui Keo. În ceea ce-l priveşte pe Michael…

“Despărţirea de american a fost o decizie foarte logică şi practică, nu aveam nici un viitor cu el”. Tot în numărul de august al revistei VIVA!, Carmen Brumă povesteşte sincer de ce nu a luat încă decizia de a se căsători cu Mircea Badea.

Sursă: libertatea.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×