Andreea Bălan este din nou însărcinată! Iată primele poze cu burtica de gravidă

Ana Chivu   
în Poze haioase
25/10/2018, 10:27
Andreea Bălan este din nou însărcinată! Iată primele poze cu burtica de gravidă GALERIE FOTO
Andreea Bălan, mămică pentru a doua oară!

Andreea Bălan este însărcinată pentru a doua oară! Vedeta a pozat pentru coperta unei reviste alături de fiica sa, Ella Maya, dar și de soțul ei, George. Artista va deveni mamă pentru a doua oară în luna martie a anului 2019.

Cu anunțul că așteaptă al doilea copil, blondina a făcut încă o dezvăluire fanilor. Aceasta i-a arătat pentru prima oară chipul fetiței sale, pentru că până acum nu a fost atât de darnică în asemenea detalii. Solista a ales să fie mai discretă cu viața sa personală decând și-a făcut o familie, așa că i-a lăsat pe fani să spere că într-o zi poate va arăta mai mult decât o face.

Andreea Bălan, mamă pentru a doua oară!

Cunoscuta artistă i-a arătat în sfârșit chipul fetiței sale cu ocazia unui shooting pentru coperta revistei Unica. Aceasta a pozat împreună cu soțul său, George Burcea, dar și de viitorul bebe. Blondina a spus că este în luna a 5-a de sarcină, și că va naște în luna martie a anului viitor. De asemenea, Andreea Bălan a mărturisit pe lângă faptul că este însărcinată, și alte picanterii din relația sa cu actorul George, dar și despre nașterea și creșterea Ellei.

„Știu că sună ca un clișeu, dar apariția unui copil nu numai că te maturizează, te și schimbă. Pe mine m-a făcut mai fericită și m-a calmat. Datorită copilăriei mele, am fost foarte mulți ani colerică, efervescentă și perfecționistă. Ceream foarte mult și de la mine și de la echipa mea. De la mine ceream mult pentru că atunci când eram mică, și mie mi se cerea, fie din partea publicului, fie de către părinte sau de către oamenii din jur, să fiu perfectă.

Andreea Bălan pe coperta revistei Unica alături de soțul, fiica, și viitorul bebe
Andreea Bălan pe coperta revistei Unica alături de soțul, fiica, și viitorul bebe

Urcă-te pe scenă, cântă bine, zâmbește, fii perfectă. Toată viața mea am crezut că trebuie să fiu perfectă și că dacă sunt perfectă, lumea mă iubește. În trecut, nu știam să mă iubesc pe mine și n-o făceam. Dar mi-am dat seama, după 30 de ani, cu terapie, cu cărți citite, cu călătorii, că e ok să fii imperfect și că e ok să te iubești așa cum ești și să-ți accepți defectele, adică să te iubești pe tine”, a declarat Andreea Bălan, viitoarea mămică.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×