Andreea Bălan s-a despărţit de iubit: „Nu aveam niciun viitor!”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
03/06/2015, 11:22
Andreea Bălan s-a despărţit de iubit: „Nu aveam niciun viitor!” GALERIE FOTO

Andreea Bălan şi Michael au pus punct relaţiei pe care o aveau de mai bine de unan. Motivele, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, talentata cântăreaţă sunt destul de multe dar, în niciun caz, nu a fost vorba de vreo infidelitate sau de dispariţia sentimentelor.

Andreea Bălan şi Michael au decis ca, după mai bine de un an de relaţie în care el a venit de nenumărate ori în România şi a locuit în casa frumoasei artiste, să îşi spună ”ADIO”.

”Da, m-am despărţit de Michael pentru că am realizat că nu avem niciun viitor. Distanţa şi-a spus cuvântul, iar naveta Bucureşti – Statele Unite ale Americii a fost foarte obositoare. Eu îmi doresc un copil şi o familie aici, în România, şi nu m-aş fi mutat niciodată în America, aşa cum şi-ar fi dorit el. Acum două săptămâni, când am fost la New York ultima oară, i-am spus că doresc să rămânem prieteni şi că nu mai putem continua o relaţie care nu are viitor. Am fost împreună un an, a fost foarte frumos, am călătorit cu el în toata lumea şi m-am distrat. Acum e momentul pentru alte lucruri în viaţa mea”, a spus Andreea Bălan.

Anul trecut, în primăvară, Andreea şi Michael s-au cunoscut la Barcelona, pe când artista încerca să îl uite pe fostul ei iubit, surprins în timp ce o înşela. Cei doi s-au îndrăgostit fulgerător unul de celălalt şi, de-a lungul perioadei scurse de atunci, au părut să se înţeleagă perfect. Din păcate pentru ei, distanţa şi-a spus cuvântul, iar carierele lor nu le-au permis luxul să trăiască în aceeaşi ţară, aşa cum şi-ar fi dorit ei.

sursa: spynews.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×