Andreea Bălan a mărturisit de ce a plâns în ziua nunții: ”Mama mi-a spus că mă iubește”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
17/09/2019, 18:56
Andreea Bălan a mărturisit de ce a plâns în ziua nunții: ”Mama mi-a spus că mă iubește”
Andreea Bălan a dezvăluit motivul pentru care a plâns în ziua nunții sale. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios duminică, pe 15 septembrie. Cântăreața a avut emoții uriașe în ziua marelui eveniment și a lăcrimat pe toată durata slujbei de la Biserica Sfânta Treime Dudești. Artista a mărturisit care a fost motivul pentru care a plâns. 

Care este motivul pentru care Andreea Bălan a plâns în ziua nunții

Andreea Bălan a fost extrem de emoționată în ziua nunții cu actorul George Burcea. Cântăreața a lăcrimat pe toată durata evenimentului. Artista a mărturisit că a plâns pentru că i-a avut aproape pe cei mai importanți oameni din viața ei. Chiar și bunica artistei în vârstă de 84 de ani a fost prezentă la nuntă. Bătrâna a fost însoțită de tatăl cântăreței, Săndel Bălan. În plus, artista a mărturisit că a plâns și pentru că a avut ocazia să rememoreze greutățile prin care a trecut în viață și care au adus-o în cel mai fericit moment din viața ei. Andreea Bălan a lăcrimat pentru că mama sa i-a spus că o iubește și că este mândră de tot ce a realizat în viață.

„Duminică, în ziua nunţii am lăcrimat încontinuu. Mama, cu lacrimi în ochi mi-a spus că mă iubeşte şi că e mândră de mine şi de tot ce am realizat. Bunica a plâns toată slujba şi mi-a spus că e cea mai fericită deoarece am făcut taina cununiei. Naşii noştri minunaţi ne-au susţinut şi încurajat la fiecare pas. În biserică nu mă puteam stăpânii din plâns deoarece mi-a trecut prin faţa ochilor toată viaţa şi toate greutăţile care m-au adus azi aici”, a declarat Andreea Bălan, potrivit spynews.ro.

Andreea Bălan s-a simțit la nunta sa ca o Cenușăreasă

„M-am simţit ca o Cenușăreasă care și-a găsit prințul și fericirea. Nu mi-a fost uşor deloc în toţi acești ani, dar am ştiut că într-o zi voi avea doi copii minunaţi, un soţ iubitor şi oameni care să îmi fie alături la bine și la greu”, a continuat cântăreața.

Andreea Bălan a mărturisit că noua sa piesă intitulată „Înger păzitor” spune povestea ei de iubirea, dar și a oricărei alte persoane care se regăsește în versuri. „E despre curaj, iubire, puterea de a merge mai departe orice ar fi și de a fi alături de persoana iubită la bine și la greu”, a scris Andreea Bălan pe contul de Instagram.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×