Sex în avion! Dezvăluiri incendiare ale celebrei Andreea Antonescu!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
23/03/2015, 12:49
Sex în avion! Dezvăluiri incendiare ale celebrei Andreea Antonescu! GALERIE FOTO

Provocată să răspundă la câteva întrebîări fulger, Andreea Antonescu a făcut dezăluiri fără perdea. Cântăreaţa a fost invitată la o emisiune tv unde a recunoscut că a făcut sex la înălţime şi a purtat cătuşe, doar ea ştie dacă în timpul unei partide de amor nebun sau cu altă ocazie.

Andreea Antonescu le-a încercat pe toate. Cântăreaţa le-a condidemnat matinalul lui Răzvan şi Dani de la Antena 1. Solista a răspuns cât se poate de sincer la o serie de întrebări indiscrete. La întrebarea „ai făcut sex într-un avion?”, Andreea a răspuns afirmativ motivând că se afla în timpul unui zbor lung spre S.U.A. Totodată, artista a mărturisit că a încercat şi sexul la telefon.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

andreea_captura

A purtat şi cătuşe însă întrebată fiind dacă a făcut sex în cadrul unei aventuri de o noapte, Andreea Antonescu s-a codit să mai dea cărţile pe faţă. „N-am! Na, ce să zic acum. Mai minţim şi noi, nu?”, a completat ruşinată solista, întrebările nefiind unele chiar pe placul ei.

Sursă: w ww.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×