Andra, veste de ultimă oră! Cine o va boteza pe micuţa Eva

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
31/08/2015, 17:49
Andra, veste de ultimă oră! Cine o va boteza pe micuţa Eva GALERIE FOTO

Andra a fost naşă, ieri, de ziua ei şi a fiului ei, David Alexandru. Îndrăgita cântereaţă a fost foarte emoţionată, iar aceste sentimente vor fi şi mai intense la botezul fetiţei ei, acum în vârstă de o lună.

Andra a surprins pe toată lumea în mod plăcut, duminică, când a apărut la botezul fetiţei lui Pepe, micuţa Rosa Alexandra.

Artista şi-a revenit într-un mod de-a dreptul uimitor după cea de-a doua sarcină, deşi a are doar o lună de naştere. Andra şi Cătălin Măruţă au botezat-o şi pe cea de-a doua fetiţă a lui Pepe, care poartă numele naşei.

Foarte emoţionată de ziua creştinării micuţei, Andra s-a gândit cum va fi botezul fetiţei ei, Eva Maria Ioana. Artista a dezvăluit la ce biserică va fi creştinată şi cine este preotul care o creştina.

”Parintele Cristian ( biserica Sf. Fanurie ) face parte din familia noastra. Este duhovnicul nostru, l-a crestinat pe David si abia asteptam sa o botezam si pe Eva! Ieri, Parintele Cristian a facut cunostinta cu Rosa Alexandra si ii multumim pentru cuvintele minunate pe le-a adresat familiei dupa slujba”, a scris Andra pe pagina ei de Facebook.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×