Război ANTENA 1 – PRO TV! Andra şi Măruţă, ofertaţi de Intact!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
21/04/2015, 13:59
Război ANTENA 1 – PRO TV! Andra şi Măruţă, ofertaţi de Intact!

Una dintre cele mai arzatoare intrebari din perioada in care majoritatea vedetelor Pro au migrat catre Antena 1 si-a gasit raspuns abia acum. Multi s-au intrebat de ce mai marii trustului Intact nu i-au cooptat si pe sotii Maruta in proiectele lor si acum, cei doi, au oferit explicatiile.

Catalin Maruta si Andra au acordat un interviu sincer pentru Revista OK si au marturisit de ce au ales sa ramana la Pro TV in detrimentul unor contracte extrem de avantajoase oferite de rivalii de la Antena. „Am primit oferte si noi atunci, dar nu ne-au luat pentru ca nu ne-am dus. In ultima perioada, ofertele pentru Andra au fost extrem de insistente. Nu suntem ipocriti si pentru noi nu sunt importanti banii. Mai important este sa fac parte dintr-un loc in care mi-am dorit toata viata sa lucrez. Visul meu a fost sa lucrez la Pro TV si nu pot sa ma schimb pentru mai multi bani. Nici eu, nici Andra, nu suntem oamenii care parasesc o corabie la greu.”, a marturisit Catalin.

Andra a spus ca a fost tentata initial de oferta financiara, dar ca a considerat mai importanta echipa decat banii. „Primul instinct e sa pleci, ca te gandesti la bani. Poate asta, insa, ne diferentiaza pe noi de altii.”, a dezvaluit si artista.

Catalin a continuat si a mai spus ca vrea sa mai stea in televiziune vreo trei ani, dupa care sa se retraga intr-o vacanta prelungita. „Eu i-am spus Andrei, am 37 de ani, ma vad muncind pana la 40 de ani. Dupa care vacanta toata viata. Mai am trei ani de tras.”, a concluzionat Maruta.

Maruta este la Pro TV inca din 2007, in timp ce Andra cocheta cu mult inaintea lui cu postul din Pache. „Eu eram la Dansez pentru tine, apoi a venit el. Mereu s-a spus ca el m-a adus pe mine aici, dar n-a fost asa.”, a mai spus Andra pentru cei de la okmagazine.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×