Prima imagine cu fetiţa Andrei! Cum arată micuţa Eva!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
23/07/2015, 14:40
Prima imagine cu fetiţa Andrei! Cum arată micuţa Eva! GALERIE FOTO

UPDATE:  Andra a postat pe pagina sa de facebook prima fotografie cu fiica sa, după ce a născut. Aceasta a precizat că nu va uita niciodată ziua în care fiul său, David, a făcut cunoştinţă cu surioara lui.

„Astazi este o zi pe care nu o sa o uit vreodata, David a facut cunostinta cu surioara lui Eva. Ce poate fi mai frumos? Va multumesc pentru mesajele si gandurile voastre frumoase! Multumesc celor de la Sanador pentru toata atentia si grija pe care mi-o poarta, iar pe doctorul Nicolae Poiana o sa-l iubesc toata viata, este familia noastra!”, a scris Andra pe pagina sa de facebook.

Andra

 

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

………………………………………………………………………….

UPDATE:  Andra si Catalin Maruta au devenit astazi parintii unei fetite superbe, care a primit nota zece la nastere. Interpreta a facut primele declaratii de pe patul de sputal, imediat ce s-a trezit din anestezie.

Cel care a facut primele marturisiri a fost Catalin Maruta, care vizibil emotionat a sus ca sotia lui se simte foarte bine. „Are 50 de cm si 3,600. A primit nota 10. David a avut 3,700 si 54 de cm. Este foarte foarte galagioasa si foarte frumoasa. Ii multumim lui Dumnezeu ca este foarte sanatoasa. Va multumesc ca ati venit sa fiti alaturi de noi. Au fost multe emotii pentru Andra. Pentru mine mai putin”, declarat Maruta la iesirea din maternitate.

Imediat dupa ce si-a revenit din anestezie, Andra a tinut sa spuna ca se simte excelent si ca este extrem de fericita. „Sunt bine, va multumesc din suflet. Sunt bine. Tocmai mi-a adus fetita la alaptat si este un moment unic. Acum mananca. Este deosebita. Am plans de bucurie”, a declarat Andra in urma cu putin timp.

Sursă: www.cancan.ro

……………………………………………………………………………

Andra si Catalin Maruta au devenit parinti pentru a doua oara. Cei doi au o fetita de nota zece, care s-a nascut in urma cu putin timp, prin cezariana.

După o operaţie de cezariană care a durat aproape o oră, Andra Măruţă a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă.

Imediat după terminarea operaţiei şi după ce Cătălin Măruţă şi-a văzut fiica, acesta şi-a anunţat fanii de pe Facebook că micuţa Eva a venit pe lume. Mai mult decât atât, în mesaj, Cătălin Măruţă a mai dezvăluit că fiica sa s-a născut cu 3,630 kg şi că are 50 de cm, ea primind nota 10 la naştere.

 VESTE ŞOC pentru milioane de ROM NI! Trebuie să se prezinte de URGENŢĂ cu buletinul

IMAGINI BOMBĂ CU ILINCA VANDICI! GALERIE FOTO DE LA PLAJĂ! E DEMENŢIALĂ!

Exclusiv. Gigi Becali s-a implicat personal! Decizie BOMBĂ a INSTANTEI

„Un tatic responsabil. Sa ne tineti pumnii”, a fost si mesajul lui Maruta, inainte ca sotia lui sa nasca. Cu putin timp inainte sa nasca, artista s-a fotografiat si a facut imaginea public pe Facebook. Andra s-a casatorit cu prezentatorul de televiziune, Catalin Maruta in anul 2008. Dupa doi ani, vedeta a ramas insarcinata iar in 2011 a nascut un baietel.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×