Andra, mesaj emoţionat pentru Andreea Esca de ziua ei

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
29/08/2015, 18:41
Andra, mesaj emoţionat pentru Andreea Esca de ziua ei

Andra şi Andreea Esca sunt două dintre cele mai îndrăgite vedete de pe paliurile mioritice şi sunt şi foarte bune prietene. Astăzi, ştirista de la Protv îşi sărbătoreşte ziua de naştere. Andreea Esca împlineşte astăzi 43 de ani şi a avut parte de mai multe surprize. Fanii, prietenii ;i familia au felicitat-o şi i-au trimis daruri.

Andra, care este foarte bună prietenă cu Andreea a postat un mesaj pe pagina ei de Facebook, alături de o imagine în care apare alături de vedeta ProTv.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

”Impart cu Andreea Esca o zodie libera si frumoasa (Fecioara)… dar si foarte multe alte lucruri. Avem cate doi copii fiecare ( baiat si fata ) care ne fac fericite si ne motiveaza sa luptam pentru ei. Ne plac florile, in special freziile si ne incapatanam sa vedem mereu partea frumoasa a vietii. La multi ani din toata inima, Andreea! Fericirea sa te urmareasca peste tot, cu incapatanare, pentru totdeauna!”, a scris Andra pe reţeaua de socializare.

Pe lângă multe alte daruri şi urări, Andreea Esca a primit în această zi minunată şi ”un buchet” imens de baloane.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×